pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ın İlk Alışveriş Merkezi Açıldı

14.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 14.12.2016 - 16:18
 

Sivas'ın İlk Alışveriş Merkezi Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta 14 iş adamı ile Prıme Development Şirketi'nin ortaklığında yapılan ve kentin ilk alışveriş merkezi olan Prımemall'ın açılışı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 14 iş adamı ile Prıme Development Şirketi'nin ortaklığında yapılan ve kentin ilk alışveriş merkezi olan Prımemall'ın açılışı yapıldı. Yaklaşık 250 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Primemall Sivas'ın açılışına Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Primemall Development CEO'su Artuğ Çetin ile çok sayıda davetli katıldı. 120 mağaza, 8 salonlu sinema, restoran, kafe ve eğlence alanları ile hizmet verecek mağazanın açılışında konuşan Gül, alışveriş merkezinin Sivas için çok önemli olduğunu belirtti. Sivas’ta ilk olan AVM’yi Sivaslı yatırımcıların hayata geçirdiğini belirten Gül, "Bu yatırımı milli bankamız Ziraat Bankası finanse etti. Artık ilimizde böyle bir yatırım iklimi oluştu. Eğer Türkiye'ye, Sivas'a güven olmasa ne bu 13 yatırımcımız böyle bir yatırımı yapar, ne bankamız finans sağlar, ne de yabancı ortağımız Sivas'a gelip gayrimenkul ortaklığı gerçekleştirir." dedi. Aydın ise AVM'yi kente kazandıran iş adamlarına teşekkür etti. Sivas'ın önemli bir istihdam kapısına daha sahip olduğunu vurgulayan Aydın, şehrin temel ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderildiğini ifade etti. Sivas'ın büyüyüp gelişmesi için özel sektöre ihtiyaç olduğunu belirten Aydın, "Burada bin 500 personel istihdam ediliyor. Soğuk havalarda sıcak ortamda alışveriş imkanına kavuşuldu. Emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu. Osman Yıldırım da ülkenin ve şehrin ekonomisine katkı sunmak amacıyla kente AVM kazandırdıklarını dile getirerek, "Bu AVM 13, Sivas sevdalısının ilimize armağanıdır. Alman yatırımcı Development'u da yanımıza alarak bu yatırımı hayata geçirdik. Sivas'tan kazandıklarımızı Sivas'a yatırdık. Bu projemiz Sivaslılara yakışan bir projedir. Büyük şehirlerde ne varsa o konsepte bir AVM hayata geçirdik." ifadesini kullandı. Primemall Development CEO'su Çetin ise Türkiye'ye kazandırdıkları 4. alışveriş merkezini Sivaslı ortakları ile hizmete açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Türkiye'nin ekonomik anlamda ve gelişmişlik bakımından Avrupa'daki birçok ülkeden daha ileri olduğunu dile getiren Çetin, şunları kaydetti: "Bundan sonra da Türkiye'de yatırımlara devam edeceğiz. Biz gayrimenkule yatırım yapan bir grup olarak Türkiye'de her daim var olacağız. Burada iş, burada aş, burada istihdam yaratacağız. Dolayısıyla bizim de Türkiye'nin içinde bulunduğu teröre en büyük cevabımız bu şekilde olacak. Bundan sonra bu AVM sizin ve sizlerle var olacak." Konuşmaların ardından AVM'nin açılışı gerçekleştirildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta 14 iş adamı ile Prıme Development Şirketi'nin ortaklığında yapılan ve kentin ilk alışveriş merkezi olan Prımemall'ın açılışı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 14 iş adamı ile Prıme Development Şirketi'nin ortaklığında yapılan ve kentin ilk alışveriş merkezi olan Prımemall'ın açılışı yapıldı.

Yaklaşık 250 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Primemall Sivas'ın açılışına Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Primemall Development CEO'su Artuğ Çetin ile çok sayıda davetli katıldı.

120 mağaza, 8 salonlu sinema, restoran, kafe ve eğlence alanları ile hizmet verecek mağazanın açılışında konuşan Gül, alışveriş merkezinin Sivas için çok önemli olduğunu belirtti.

Sivas’ta ilk olan AVM’yi Sivaslı yatırımcıların hayata geçirdiğini belirten Gül, "Bu yatırımı milli bankamız Ziraat Bankası finanse etti. Artık ilimizde böyle bir yatırım iklimi oluştu. Eğer Türkiye'ye, Sivas'a güven olmasa ne bu 13 yatırımcımız böyle bir yatırımı yapar, ne bankamız finans sağlar, ne de yabancı ortağımız Sivas'a gelip gayrimenkul ortaklığı gerçekleştirir." dedi.

Aydın ise AVM'yi kente kazandıran iş adamlarına teşekkür etti. Sivas'ın önemli bir istihdam kapısına daha sahip olduğunu vurgulayan Aydın, şehrin temel ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderildiğini ifade etti.

Sivas'ın büyüyüp gelişmesi için özel sektöre ihtiyaç olduğunu belirten Aydın, "Burada bin 500 personel istihdam ediliyor. Soğuk havalarda sıcak ortamda alışveriş imkanına kavuşuldu. Emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

Osman Yıldırım da ülkenin ve şehrin ekonomisine katkı sunmak amacıyla kente AVM kazandırdıklarını dile getirerek, "Bu AVM 13, Sivas sevdalısının ilimize armağanıdır. Alman yatırımcı Development'u da yanımıza alarak bu yatırımı hayata geçirdik. Sivas'tan kazandıklarımızı Sivas'a yatırdık. Bu projemiz Sivaslılara yakışan bir projedir. Büyük şehirlerde ne varsa o konsepte bir AVM hayata geçirdik." ifadesini kullandı.

Primemall Development CEO'su Çetin ise Türkiye'ye kazandırdıkları 4. alışveriş merkezini Sivaslı ortakları ile hizmete açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye'nin ekonomik anlamda ve gelişmişlik bakımından Avrupa'daki birçok ülkeden daha ileri olduğunu dile getiren Çetin, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da Türkiye'de yatırımlara devam edeceğiz. Biz gayrimenkule yatırım yapan bir grup olarak Türkiye'de her daim var olacağız. Burada iş, burada aş, burada istihdam yaratacağız. Dolayısıyla bizim de Türkiye'nin içinde bulunduğu teröre en büyük cevabımız bu şekilde olacak. Bundan sonra bu AVM sizin ve sizlerle var olacak."

Konuşmaların ardından AVM'nin açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.