pendik escort bayan
ak

Sivas'a Yeni Nesil 112 Veri Merkezi

04.08.2017 - 11:13, Güncelleme: 04.08.2017 - 11:13
 

Sivas'a Yeni Nesil 112 Veri Merkezi

SİVAS (AA) - Sivas, yeni nesil 112 Veri Merkezine kavuşacak. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül, Sivas 112 Acil...

SİVAS (AA) - Sivas, yeni nesil 112 Veri Merkezine kavuşacak. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül, Sivas 112 Acil Çağrı Merkezinin yanına yapılan Sivas Yeni Nesil 112 Veri Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Eğri Köprü Mahallesi Erhan Üstündağ Caddesi'ndeki inşaat hakkında İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya'dan bilgi alan Gül, yapılacak veri merkezinden 20-25 kadar ilin faydalanmasının planlandığını söyledi. Ülkede sadece 3 ile bu merkezin kurulduğunu aktaran Gül, "Ankara ile Sivas'ın inşaatı sürüyor. Herhangi bir doğal afette ya da aksaklıkta bu merkezler büyük fayda sağlayacak. Hizmet yürütülemeyecek duruma gelen illerin yükünü bu merkezler taşıyacak ve verilerin yedeği olacak." ifadesini kullandı. Büyük server ile donatılacak olan binanın teknolojik altyapısınıysa Aselsan'ın üstleneceğini belirten Vali Gül, yeni nesil sistemde işletimin tamamen İçişleri Bakanlığı teknik personeli tarafından yürüyeceğini ve binada kabin soğutma sistemi kullanılacağını kaydetti.Sivas yeni nesil 112 Veri Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.
SİVAS (AA) - Sivas, yeni nesil 112 Veri Merkezine kavuşacak. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül, Sivas 112 Acil...

SİVAS (AA) - Sivas, yeni nesil 112 Veri Merkezine kavuşacak.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül, Sivas 112 Acil Çağrı Merkezinin yanına yapılan Sivas Yeni Nesil 112 Veri Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Eğri Köprü Mahallesi Erhan Üstündağ Caddesi'ndeki inşaat hakkında İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya'dan bilgi alan Gül, yapılacak veri merkezinden 20-25 kadar ilin faydalanmasının planlandığını söyledi. Ülkede sadece 3 ile bu merkezin kurulduğunu aktaran Gül, "Ankara ile Sivas'ın inşaatı sürüyor. Herhangi bir doğal afette ya da aksaklıkta bu merkezler büyük fayda sağlayacak. Hizmet yürütülemeyecek duruma gelen illerin yükünü bu merkezler taşıyacak ve verilerin yedeği olacak." ifadesini kullandı.

Büyük server ile donatılacak olan binanın teknolojik altyapısınıysa Aselsan'ın üstleneceğini belirten Vali Gül, yeni nesil sistemde işletimin tamamen İçişleri Bakanlığı teknik personeli tarafından yürüyeceğini ve binada kabin soğutma sistemi kullanılacağını kaydetti.

Sivas yeni nesil 112 Veri Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.