pendik escort bayan
ak

Sivas'a Yeni Güreş Eğitim Merkezi Yapılacak

15.11.2017 - 11:35, Güncelleme: 15.11.2017 - 11:35
 

Sivas'a Yeni Güreş Eğitim Merkezi Yapılacak

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Sivas'a yeni güreş eğitim merkezi yapılacağını bildirdi.

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Sivas'a yeni güreş eğitim merkezi yapılacağını bildirdi.Akyıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Sivas'a yeni bir güreş eğitim merkezi yapılması ve Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'ndaki eksiklerin giderilmesi noktasında söz aldığını belirtti.Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde, Sivas'a yeni yapılan stadyumdaki eksiklikleri, yıkılan güreş eğitim merkezinin yerine yenisinin yapılması konusunu gündeme getirdiğini anımsatan Akyıldız, girişimlerinin ardından Sivas'a yeni bir güreş eğitim merkezi yapılması noktasında söz aldıklarını ifade etti.Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan aynı zamanda stadyumdaki sıkıntıların giderilmesi ve Sivas'a yeni bir Güreş Eğitim Merkezi yapılması noktasında söz aldığını vurgulayan Akyıldız, şunları kaydetti: "Sivas'a 25 bin kişilik güzel bir stadyum yapıldığını fakat projeden kaynaklı ciddi sıkıntılar olduğunu belirttim. Stadyumda sifonik sistem denen bir sistem olduğunu ancak ısıtma sisteminin tam olarak çalışmadığını anlattım. Stadın zemininin buz tuttuğunu, ısınma noktasında sıkıntı yaşandığını, alttan ısıtma sisteminde kullanılan kazanların donduğunu ve sistemin faal olarak çalıştırılamadığını söyledim. Sayın Bakan, stadyumdaki eksiklerin en kısa sürede giderileceği konusunda söz verdi. Yıkılan güreş eğitim merkezinin yerine ise Sivas'a kapsamlı bir merkez yapılacağını belirtti. Bakan Bak'a, Sivas'a gösterdiği ilgiden ve bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum."
CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Sivas'a yeni güreş eğitim merkezi yapılacağını bildirdi.

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Sivas'a yeni güreş eğitim merkezi yapılacağını bildirdi.

Akyıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Sivas'a yeni bir güreş eğitim merkezi yapılması ve Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'ndaki eksiklerin giderilmesi noktasında söz aldığını belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde, Sivas'a yeni yapılan stadyumdaki eksiklikleri, yıkılan güreş eğitim merkezinin yerine yenisinin yapılması konusunu gündeme getirdiğini anımsatan Akyıldız, girişimlerinin ardından Sivas'a yeni bir güreş eğitim merkezi yapılması noktasında söz aldıklarını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan aynı zamanda stadyumdaki sıkıntıların giderilmesi ve Sivas'a yeni bir Güreş Eğitim Merkezi yapılması noktasında söz aldığını vurgulayan Akyıldız, şunları kaydetti: 

"Sivas'a 25 bin kişilik güzel bir stadyum yapıldığını fakat projeden kaynaklı ciddi sıkıntılar olduğunu belirttim. Stadyumda sifonik sistem denen bir sistem olduğunu ancak ısıtma sisteminin tam olarak çalışmadığını anlattım. Stadın zemininin buz tuttuğunu, ısınma noktasında sıkıntı yaşandığını, alttan ısıtma sisteminde kullanılan kazanların donduğunu ve sistemin faal olarak çalıştırılamadığını söyledim. Sayın Bakan, stadyumdaki eksiklerin en kısa sürede giderileceği konusunda söz verdi. Yıkılan güreş eğitim merkezinin yerine ise Sivas'a kapsamlı bir merkez yapılacağını belirtti. Bakan Bak'a, Sivas'a gösterdiği ilgiden ve bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.