pendik escort bayan
ak

Sivas'a şehit ateşi düştü

24.08.2016 - 19:29, Güncelleme: 24.08.2016 - 19:29
 

Sivas'a şehit ateşi düştü

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan 25 yaşındaki...

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Onur Alkan'ın memleketi Sivas'ın Akıncılar İlçesi'ne ateş düştü. Şehit Uzman Çavuş'un geçen 16 Temmuz'da evlendiği öğrenildi.Jandarma Uzman Çavuş Alkan'ın acı haberi, memleketi Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde yaşayan ailesine, ilçe protokolü ve askeri makamlarca, sağlık ekibi eşliğinde verildi. Saniye - Ramazan Alkan çifti, 3 çocuklarından en büyüğü olan Onur Alkan'ın acı haberi ile gözyaşına boğuldu. İlçe Tarım Müdürlüğü'nde memur olan baba Ramazan Alkan ve ev kadını anne Saniye Alkan çiftini eve gelen yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin ailesinin yaşadığı ev Türk bayrakları ile donatılırken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi.16 TEMMUZ'DA EVLENMİŞTİHenüz 6 ay önce göreve başladığı ve ilke görev yeri olarak Lice'ye gittiği öğrenilen şehit Uzman Çavuş Onur Alkan'ın, darbe girişiminin bir gün sonrasında 16 Temmuz'da ilçede Gülşah Alkan ile dünyaevine girdiği öğrenildi. Şehitten geriye 38 gün önceki düğünde çekilen mutluluğu yansıtan fotoğraflar kaldı. Şehit Uzman Çavuş Onur Alkan'ın cenazesinin yarın ilçede toprağa verileceği öğrenildi.FOTOĞRAFLI
DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan 25 yaşındaki...

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Onur Alkan'ın memleketi Sivas'ın Akıncılar İlçesi'ne ateş düştü. Şehit Uzman Çavuş'un geçen 16 Temmuz'da evlendiği öğrenildi.

Jandarma Uzman Çavuş Alkan'ın acı haberi, memleketi Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde yaşayan ailesine, ilçe protokolü ve askeri makamlarca, sağlık ekibi eşliğinde verildi. Saniye - Ramazan Alkan çifti, 3 çocuklarından en büyüğü olan Onur Alkan'ın acı haberi ile gözyaşına boğuldu. İlçe Tarım Müdürlüğü'nde memur olan baba Ramazan Alkan ve ev kadını anne Saniye Alkan çiftini eve gelen yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin ailesinin yaşadığı ev Türk bayrakları ile donatılırken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi.

16 TEMMUZ'DA EVLENMİŞTİ

Henüz 6 ay önce göreve başladığı ve ilke görev yeri olarak Lice'ye gittiği öğrenilen şehit Uzman Çavuş Onur Alkan'ın, darbe girişiminin bir gün sonrasında 16 Temmuz'da ilçede Gülşah Alkan ile dünyaevine girdiği öğrenildi. Şehitten geriye 38 gün önceki düğünde çekilen mutluluğu yansıtan fotoğraflar kaldı. Şehit Uzman Çavuş Onur Alkan'ın cenazesinin yarın ilçede toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Sivas'a şehit ateşi düştü

Sivas'a şehit ateşi düştü

Sivas'a şehit ateşi düştü

Sivas'a şehit ateşi düştü

Sivas'a şehit ateşi düştü

Sivas'a şehit ateşi düştü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.