pendik escort bayan
ak

Sivas´a sağlık alanında yatırımlar devam ediyor

Yaşam 03.05.2019 - 13:08, Güncelleme: 03.05.2019 - 13:08
 

Sivas´a sağlık alanında yatırımlar devam ediyor

Ankara´dan sonra Sivas´ta bir yaşam hastanesi sloganı ile A Life Hospital, Gültepe Mahallesinde Sivas halkına sağlık hizmet vermeye başladı.

Türkiye genelinde sağlık hizmeti veren A Life Hospital, Sivas´ta hizmet vermeye başladı.A Life Hospital Sivas hastanesi Genel Müdür yardımcısı Ufuk Birlik Sivas´ta hizmet vermeye başlayan A Life Hospital çalışmaları hakkında bilgi verdi.“UZMAN KADROMUZLA SİVAS´A SAĞLIK HİZMETİ SUNMAKTAYIZ”Birlik, “A Life Hospital olarak Türkiye´de her geçen gün hizmet ağımızı artırmaya devam ediyoruz. Ankara´dan sonra Sivas´ta bir yaşam hastanesi sloganı ile hizmet vermeye başlayan A Life Hospital, Sivas halkına sağlık alanında hizmet vermeye başladık. Sağlık kadromuzda Kadın hastalıkları ve doğum, Genel Cerrahi, Çocuk  hastalıkları uzmanı, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, kardiyoloji, nöroloji, iç hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, radyoloji, psikolog ve son olarak açılacak olan göz kadromuz ile  alanında uzman doktor kadromuzla Sivas halkına sağlık alanında hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz.” şeklinde ifade etti.“A KALİTE OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ”Son teknolojik cihazlar ile şehir insanını en iyi şekilde ağırlamaya başladıklarını söyleyen Birlik, şöyle devam etti. “Hastanemizde acil servis konusunda 24 saat acil servis hizmeti ile her an sağlık alanında yaşanacak durumlara uzman hekim kadromuz müdahale etmektedir. Yine A Life Hospital son sistem teknolojik cihazlar ile donatılmıştır. MR, bilgisayarlı tomografi, CR cihazları ve diğer sağlık alanında kullandığımız cihazlar ile hastalarımıza sağlık alanında en iyisini sunuyoruz. Hastanemiz 75 yataklı olup, 7 erişkin yoğun bakım ile 18 yeni doğan yatak kapasitesi ve 50 adet servis yatağıyla hizmet vermekteyiz. Sivas ve çevresinden gelecek tüm hastalara uzman hekim kadromuzla şifa veriyoruz. İnşallah Sivas´tan sonra diğer illerde de sağlık alanında A kalite olarak hizmetlerimize devam edeceğiz.” şeklinde dile getirdi.
Ankara´dan sonra Sivas´ta bir yaşam hastanesi sloganı ile A Life Hospital, Gültepe Mahallesinde Sivas halkına sağlık hizmet vermeye başladı.

Türkiye genelinde sağlık hizmeti veren A Life Hospital, Sivas´ta hizmet vermeye başladı.

A Life Hospital Sivas hastanesi Genel Müdür yardımcısı Ufuk Birlik Sivas´ta hizmet vermeye başlayan A Life Hospital çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“UZMAN KADROMUZLA SİVAS´A SAĞLIK HİZMETİ SUNMAKTAYIZ”

Birlik, “A Life Hospital olarak Türkiye´de her geçen gün hizmet ağımızı artırmaya devam ediyoruz. Ankara´dan sonra Sivas´ta bir yaşam hastanesi sloganı ile hizmet vermeye başlayan A Life Hospital, Sivas halkına sağlık alanında hizmet vermeye başladık. Sağlık kadromuzda Kadın hastalıkları ve doğum, Genel Cerrahi, Çocuk  hastalıkları uzmanı, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, kardiyoloji, nöroloji, iç hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, radyoloji, psikolog ve son olarak açılacak olan göz kadromuz ile  alanında uzman doktor kadromuzla Sivas halkına sağlık alanında hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz.” şeklinde ifade etti.

1909572886310.jpg

“A KALİTE OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ”

Son teknolojik cihazlar ile şehir insanını en iyi şekilde ağırlamaya başladıklarını söyleyen Birlik, şöyle devam etti. “Hastanemizde acil servis konusunda 24 saat acil servis hizmeti ile her an sağlık alanında yaşanacak durumlara uzman hekim kadromuz müdahale etmektedir. Yine A Life Hospital son sistem teknolojik cihazlar ile donatılmıştır. MR, bilgisayarlı tomografi, CR cihazları ve diğer sağlık alanında kullandığımız cihazlar ile hastalarımıza sağlık alanında en iyisini sunuyoruz. Hastanemiz 75 yataklı olup, 7 erişkin yoğun bakım ile 18 yeni doğan yatak kapasitesi ve 50 adet servis yatağıyla hizmet vermekteyiz. Sivas ve çevresinden gelecek tüm hastalara uzman hekim kadromuzla şifa veriyoruz. İnşallah Sivas´tan sonra diğer illerde de sağlık alanında A kalite olarak hizmetlerimize devam edeceğiz.” şeklinde dile getirdi.

yeni-hastane.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.