pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

14.01.2018 - 11:18, Güncelleme: 14.01.2018 - 11:18
 

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta yapımına başlanan macera parkı projesi büyük ölçüde tamamlandı. Sivas Belediyesi tarafından, Kardeşler Ormanı'na yapılan proje...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yapımına başlanan macera parkı projesi büyük ölçüde tamamlandı. Sivas Belediyesi tarafından, Kardeşler Ormanı'na yapılan proje kapsamında macera parkında seyir terasları, atlama kuleleri, tırmanma duvarları ve slacklining gibi heyecanı yüksek aktiviteler yer alacak. Mesire alanı olarak ta kullanılan Kardeşler Ormanında uygulanan macera parkı projesinin bahar aylarında Sivas halkının hizmetine sunulması hedefleniyor. Macera parkında vatandaşların sevdikleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri kafe ve restoranlar da yer alacak. Macera parkındaki atlama kulesi, uzunluğu itibariyle Türkiye'deki önde gelenler arasında yerini alacak. Toplam 335 metrelik mesafeye kurulan sistemde 35-40 metre yükseklikte atlayışlar gerçekleştirilecek. Projede, doğayla iç içe çeşitli sporların yapılacağı tırmanma parkurları da bulunuyor.Şehir manzarasına hakim noktadaki Kardeşler Ormanının, Orman ve Su İşleri Bakanlığından, Sivas Belediyesine tahsisi yapılmıştı.Sivas'ta mesire alanı alternatiflerini artırmayı planlayan Sivas Belediyesi, Kardeşler Ormanı'na kurduğu macera parkı ile şehri farklı bir görüntüye kavuşturmayı hedefliyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ta yapımına başlanan macera parkı projesi büyük ölçüde tamamlandı. Sivas Belediyesi tarafından, Kardeşler Ormanı'na yapılan proje...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yapımına başlanan macera parkı projesi büyük ölçüde tamamlandı.

Sivas Belediyesi tarafından, Kardeşler Ormanı'na yapılan proje kapsamında macera parkında seyir terasları, atlama kuleleri, tırmanma duvarları ve slacklining gibi heyecanı yüksek aktiviteler yer alacak.

Mesire alanı olarak ta kullanılan Kardeşler Ormanında uygulanan macera parkı projesinin bahar aylarında Sivas halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Macera parkında vatandaşların sevdikleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri kafe ve restoranlar da yer alacak.

Macera parkındaki atlama kulesi, uzunluğu itibariyle Türkiye'deki önde gelenler arasında yerini alacak. Toplam 335 metrelik mesafeye kurulan sistemde 35-40 metre yükseklikte atlayışlar gerçekleştirilecek. Projede, doğayla iç içe çeşitli sporların yapılacağı tırmanma parkurları da bulunuyor.

Şehir manzarasına hakim noktadaki Kardeşler Ormanının, Orman ve Su İşleri Bakanlığından, Sivas Belediyesine tahsisi yapılmıştı.

Sivas'ta mesire alanı alternatiflerini artırmayı planlayan Sivas Belediyesi, Kardeşler Ormanı'na kurduğu macera parkı ile şehri farklı bir görüntüye kavuşturmayı hedefliyor.

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.