pendik escort bayan
ak

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

13.12.2017 - 11:18, Güncelleme: 13.12.2017 - 11:18
 

Sivas'a Macera Parkı Yapılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'a macera parkı yapılıyor. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımına başlanan proje, büyük ölçüde tamamlandı....

SİVAS (AA) - Sivas'a macera parkı yapılıyor. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımına başlanan proje, büyük ölçüde tamamlandı. Seyir terasları, atlama kuleleri, tırmanma duvarları ve slacklining gibi heyecanı yüksek aktivitelerin yapılacağı macera parkında, vatandaşların sevdikleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri kafe ve restoranlar da yer alacak. Mesire alanı olarak da kullanılan Kardeşler Ormanı'na kazandırılan projeyi inceleyen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç ve yetkililerden bilgi aldı. Seyir terası ve atlama kulelerine çıkan Başkan Aydın, projenin aynı zamanda vatandaşlara eşsiz şehir manzarası sunacağını belirtti. Projenin bahar aylarıyla birlikte Sivas halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.
SİVAS (AA) - Sivas'a macera parkı yapılıyor. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımına başlanan proje, büyük ölçüde tamamlandı....

SİVAS (AA) - Sivas'a macera parkı yapılıyor.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımına başlanan proje, büyük ölçüde tamamlandı.

Seyir terasları, atlama kuleleri, tırmanma duvarları ve slacklining gibi heyecanı yüksek aktivitelerin yapılacağı macera parkında, vatandaşların sevdikleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri kafe ve restoranlar da yer alacak.

Mesire alanı olarak da kullanılan Kardeşler Ormanı'na kazandırılan projeyi inceleyen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç ve yetkililerden bilgi aldı.

Seyir terası ve atlama kulelerine çıkan Başkan Aydın, projenin aynı zamanda vatandaşlara eşsiz şehir manzarası sunacağını belirtti.

Projenin bahar aylarıyla birlikte Sivas halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.