pendik escort bayan
ak

Sivas'a ER Bir Belediye Başkan Adayı

19.11.2018 - 19:33, Güncelleme: 19.11.2018 - 19:33
 

Sivas'a ER Bir Belediye Başkan Adayı

Sivas'ta sayılan ve sevilen bir isim olarak bilinen iş adamı Memet Er, Milliyetçi Hareket Partisinin Sivas Belediye Başkan adayı oldu.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Merkezi seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan adaylarını duyurdu. Sivas'ta  sayılan ve sevilen bir isim olarak bilinen iş adamı Memet Er, Milliyetçi Hareket Partisinin Sivas Belediye Başkan adayı oldu. MHP genel merkezinin açıklamasındna sonra, Sivaslılar tarafından Belediye Başkan adaylığı sevinçle karşılanan ER, seçim çalışmalarına kısa bir zamanda başlayacak.. MEMET ER KİMDİR?1955 Sivas doğumlu. Ticaret hayatına daha lise öğrencisi iken başlayan Memet Er, bugün bünyesinde 5 şirketin bulunduğu Er Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı. 1975 yılındaki birikimi sadece 1700 lira olan bu fen lisesi öğrencisi, daha sonra da 9 ayrı şirketin doğuşunu gerçekleştirmiştir.MEMET ER’e ait Holding Şirketleri ER Döviz A.Ş. İSTANBUL Altın Borsası Aracı KurumuERLER Dayanıklı Tüketim Malları ER Otomotiv TOYOTA PlazaER PetrolER Et, Süt, Besicilik-Damızlık Araştırma ve GeliştirmeSE-TA Seri İnşaat ve TicaretER Sigorta Aracılık Hizmetleri 
Sivas'ta sayılan ve sevilen bir isim olarak bilinen iş adamı Memet Er, Milliyetçi Hareket Partisinin Sivas Belediye Başkan adayı oldu.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Merkezi seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan adaylarını duyurdu.

 

Sivas'ta  sayılan ve sevilen bir isim olarak bilinen iş adamı Memet Er, Milliyetçi Hareket Partisinin Sivas Belediye Başkan adayı oldu. MHP genel merkezinin açıklamasındna sonra, Sivaslılar tarafından Belediye Başkan adaylığı sevinçle karşılanan ER, seçim çalışmalarına kısa bir zamanda başlayacak.. 

46469963_10156080876607123_2255381017546194944_n.jpg

MEMET ER KİMDİR?

1955 Sivas doğumlu. Ticaret hayatına daha lise öğrencisi iken başlayan Memet Er, bugün bünyesinde 5 şirketin bulunduğu Er Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı. 1975 yılındaki birikimi sadece 1700 lira olan bu fen lisesi öğrencisi, daha sonra da 9 ayrı şirketin doğuşunu gerçekleştirmiştir.

MEMET ER’e ait Holding Şirketleri

ER Döviz A.Ş.

İSTANBUL Altın Borsası Aracı Kurumu

ERLER Dayanıklı Tüketim Malları

ER Otomotiv TOYOTA Plaza

ER Petrol

ER Et, Süt, Besicilik-Damızlık Araştırma ve Geliştirme

SE-TA Seri İnşaat ve Ticaret

ER Sigorta Aracılık Hizmetleri 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.