pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda sona doğru

29.03.2016 - 18:33, Güncelleme: 29.03.2016 - 18:33
 

Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda sona doğru

SİVAS'ta yapımı süren 27 bin 500 kişilik yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalarda sona yaklaşıldı.

SİVAS'ta yapımı süren 27 bin 500 kişilik yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalarda sona yaklaşıldı. Sivasspor Kulübü'nün internet sitesi, tamamlandığında Türkiye'nin en modern statlarından biri olacak olan Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmaların aralıksız sürdüğü bildiridi. Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olarak tasarlanan yeni 4 Eylül Stadyumu'nda betonarme ve çelik imalatları, dış cephe kaplaması, stat aydınlatma, çatı imalatları, çim serme işlemleri, zemin ısıtma, skorboard, kale direkleri, ince imalatlar, koltuk montajının tamamı bitirilirken yedek kulübelerin montajına da bugün başlanıldı. Statta boya işlemleri ile temizlik çalışmalarının sürdüğü belirtildi.Statta 50'nin üzerinde loca, tribün ısıtma, yağmur ve kar sularının toplanıp kullanma, güneş enerji panelleri, mağaza, kafe, mescit, lokanta, amatör kulüpler için de soyunma odaları, 90 araçlık canlı yayın araç alanı ve toplam bin 118 araçlık otopark bulunuyor. Çevre düzenlemesinin yüzde 58'i biten statın alt yapı, VIP ve basın tribününün koltuklarının takılma işlemlerinin ise önümüzdeki günlerde başlanacağı açıklandı. Yeni stadın önümüzdeki sezondan itibaren hizmete gireceği de bildirildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta yapımı süren 27 bin 500 kişilik yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalarda sona yaklaşıldı.

SİVAS'ta yapımı süren 27 bin 500 kişilik yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Sivasspor Kulübü'nün internet sitesi, tamamlandığında Türkiye'nin en modern statlarından biri olacak olan Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmaların aralıksız sürdüğü bildiridi. Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olarak tasarlanan yeni 4 Eylül Stadyumu'nda betonarme ve çelik imalatları, dış cephe kaplaması, stat aydınlatma, çatı imalatları, çim serme işlemleri, zemin ısıtma, skorboard, kale direkleri, ince imalatlar, koltuk montajının tamamı bitirilirken yedek kulübelerin montajına da bugün başlanıldı. Statta boya işlemleri ile temizlik çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Statta 50'nin üzerinde loca, tribün ısıtma, yağmur ve kar sularının toplanıp kullanma, güneş enerji panelleri, mağaza, kafe, mescit, lokanta, amatör kulüpler için de soyunma odaları, 90 araçlık canlı yayın araç alanı ve toplam bin 118 araçlık otopark bulunuyor.

Çevre düzenlemesinin yüzde 58'i biten statın alt yapı, VIP ve basın tribününün koltuklarının takılma işlemlerinin ise önümüzdeki günlerde başlanacağı açıklandı. Yeni stadın önümüzdeki sezondan itibaren hizmete gireceği de bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda sona doğru

Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda sona doğru

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.