pendik escort bayan
ak

Sivas Ve Yozgat'ta Hıdırellez Coşkuyla Kutlandı

Siyaset 06.05.2018 - 14:58, Güncelleme: 06.05.2018 - 14:58
 

Sivas Ve Yozgat'ta Hıdırellez Coşkuyla Kutlandı

Sivas'ta okçuların gösterisi, Yozgat'ta "66' şeklinde kurulan ocaklarda pişirilen testi kebabı, kutlamalara renk kattı

SİVAS (AA) - Baharın müjdecisi Hıdırellez, Sivas ve Yozgat'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sivas'ta Paşabahçe Mesire Alanı'nda Sivas Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Halayların çekildiği kutlama programında kaşıkla yumurta taşıma ve yumurta tokuşturma yarışmaları yapıldı. Sağanak altında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren çocuklara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.Protokol üyelerinin de yumurta tokuşturduğu etkinlikler, renkli görüntülere sahne olurken, Selçuklu Okçuluk Kulübü üyelerinin ok atma gösterisi beğeni topladı. - Yozgat Yozgat'ta Hıdırellez, 2. Yozgat Yemek Festivali ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda çeşitli etkinliklere kutlandı.Halk oyunu ekiplerinin gösteri sunduğu kutlamalarda Yozgat Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON), yemek yarışması düzenledi.Yöresel yemeklerin pişirildiği yarışmada Cumhuriyet Meydanı'nda Yozgat'ın plakası olan "66" şeklinde hazırlanan ocakta 66 testi kebabı yapıldı. Etkinlikte Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan, TAŞPAKON Genel Başkanı Gökhan Tufan'ın tarifiyle testi kebabı hazırladı. Vali Yurtnaç'ın pişen testi kebabını kırmasından sonra 66 testide hazırlanan kebap halka ikram edildi.
Sivas'ta okçuların gösterisi, Yozgat'ta "66' şeklinde kurulan ocaklarda pişirilen testi kebabı, kutlamalara renk kattı

SİVAS (AA) - Baharın müjdecisi Hıdırellez, Sivas ve Yozgat'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sivas'ta Paşabahçe Mesire Alanı'nda Sivas Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Halayların çekildiği kutlama programında kaşıkla yumurta taşıma ve yumurta tokuşturma yarışmaları yapıldı. Sağanak altında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren çocuklara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Protokol üyelerinin de yumurta tokuşturduğu etkinlikler, renkli görüntülere sahne olurken, Selçuklu Okçuluk Kulübü üyelerinin ok atma gösterisi beğeni topladı.

- Yozgat

Yozgat'ta Hıdırellez, 2. Yozgat Yemek Festivali ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda çeşitli etkinliklere kutlandı.

Halk oyunu ekiplerinin gösteri sunduğu kutlamalarda Yozgat Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON), yemek yarışması düzenledi.

Yöresel yemeklerin pişirildiği yarışmada Cumhuriyet Meydanı'nda Yozgat'ın plakası olan "66" şeklinde hazırlanan ocakta 66 testi kebabı yapıldı.

Etkinlikte Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan, TAŞPAKON Genel Başkanı Gökhan Tufan'ın tarifiyle testi kebabı hazırladı.

Vali Yurtnaç'ın pişen testi kebabını kırmasından sonra 66 testide hazırlanan kebap halka ikram edildi.

Sivas Ve Yozgat'ta Hıdırellez Coşkuyla Kutlandı

Sivas Ve Yozgat'ta Hıdırellez Coşkuyla Kutlandı

Sivas Ve Yozgat'ta Hıdırellez Coşkuyla Kutlandı

Sivas Ve Yozgat'ta Hıdırellez Coşkuyla Kutlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.