pendik escort bayan
ak

Sivas Ve Kayseri'de Kültür Sanat

Siyaset 28.02.2019 - 08:58, Güncelleme: 28.02.2019 - 08:58
 

Sivas Ve Kayseri'de Kültür Sanat

Sivas'ta "Düş Yakamdan", Kayseri'de "Aşk Halleri" oyunu izleyiciyle bulaşacak

SİVAS/KAYSERİ (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) "Düş Yakamdan" adlı komedi oyununu sahneleyecek. Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığı, Nesimi Kaygusuz'un yönettiği "Düş Yakamdan"da, Filiz Uysal, Can Atak ve Ufuk Bostancı rol alıyor. Oyunda, çok zengin ama mutsuz bir çiftin, yolunda gitmeyen evliliklerini kurtarmak için tatile çıkarken, bindikleri uçağın düşmesi sonucu ıssız adada mahsur kalması konu ediliyor. Eserde, kalabalıkların arasında ıssızlaşan insanlar ve aynı evde yaşarken yabancılaşan ailelerin hikayeleri anlatılıyor. Oyun, Atatürk Kültür Merkezi'nde bugün ve yarın saat 19.30, 2 Mart Cumartesi günü 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.- KayseriZuhal Olcay ve Burak Sergen'in sahne alacağı "Aşk Halleri" adlı oyun, Kayserili tiyatroseverlerle buluşacak. Oyun, 7 Mart saat 20.30'da Gültepe Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.Kayseri'de "Hoca Nasreddin" adlı çocuk oyunu beğeniye sunulacak. Replikart Sahne Sanatlarınca organize edilen oyun, Şehir Tiyatrosu'nda 3 Mart saat 13.00 ve 15.00'te sahnelenecek.
Sivas'ta "Düş Yakamdan", Kayseri'de "Aşk Halleri" oyunu izleyiciyle bulaşacak

SİVAS/KAYSERİ (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) "Düş Yakamdan" adlı komedi oyununu sahneleyecek.

Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığı, Nesimi Kaygusuz'un yönettiği "Düş Yakamdan"da, Filiz Uysal, Can Atak ve Ufuk Bostancı rol alıyor.

Oyunda, çok zengin ama mutsuz bir çiftin, yolunda gitmeyen evliliklerini kurtarmak için tatile çıkarken, bindikleri uçağın düşmesi sonucu ıssız adada mahsur kalması konu ediliyor. Eserde, kalabalıkların arasında ıssızlaşan insanlar ve aynı evde yaşarken yabancılaşan ailelerin hikayeleri anlatılıyor.

Oyun, Atatürk Kültür Merkezi'nde bugün ve yarın saat 19.30, 2 Mart Cumartesi günü 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.

- Kayseri

Zuhal Olcay ve Burak Sergen'in sahne alacağı "Aşk Halleri" adlı oyun, Kayserili tiyatroseverlerle buluşacak. Oyun, 7 Mart saat 20.30'da Gültepe Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Kayseri'de "Hoca Nasreddin" adlı çocuk oyunu beğeniye sunulacak. Replikart Sahne Sanatlarınca organize edilen oyun, Şehir Tiyatrosu'nda 3 Mart saat 13.00 ve 15.00'te sahnelenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.