pendik escort bayan
ak

Sivas Valisi Gül'ün Ziyaretleri

28.03.2017 - 17:58, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:58
 

Sivas Valisi Gül'ün Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kentteki bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi parti, esnaf ve kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.Sivas Valiliğinden...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kentteki bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi parti, esnaf ve kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımı tamamlanan ve kısa süre önce yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret eden Vali Gül, burada merkezin müdürü Murat Geçili'den bilgi alarak incelemelerde bulundu. Daha sonra TÜRK-İŞ İl Temsilciliği'ne geçen Gül, İl Temsilcisi Zeki Ekici ve sendikaya bağlı diğer iş kollarının başkanları ile bir araya gelerek işçilerin sorunları hakkında bilgi aldı. Sivas Kanser Savaş Derneği'ni ziyaret eden Vali Gül, il temsilcisi Fahrettin Göze'den faaliyetleri hakkında bilgi aldı.Dernekte ilk kez bir valiyi konuk ettiklerini dile getiren Göze, ilerleyen günlerde yapacakları etkinlikleri anlatarak Gül'e kanserle ilgili bir kitap takdim etti. Ziyaretine Çelik-İş Sendikası Sivas Şubesi ile devam eden Sivas Valisi Gül, Başkan Mustafa Erturhan ile bir süre görüşerek, kentte bu sektörde hizmet veren Demir-Çelik Tesislerinin son durumu ve işçilerin sorunlarıyla ilgili istişarede bulundu. Bir süre önce göreve atanan MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve il yönetimini de ziyaret eden Gül, daha önce siyasi partilere ziyaretlerde bulunduğunu ancak, Sivas MHP teşkilatının yeni atanması üzerine iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.Sivas'ın lehine, milletin menfaatine olan konularda siyasi partilerin görüşlerine önem verdiklerini ifade eden Gül, yeni yönetime de çalışmalarında başarı diledi. Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ziyaret eden Gül, Başkan Sami Arifer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Tarihi Taşhan Çarşısı'nda da incelemelerde bulunan Vali Gül, burada hizmet veren esnaflar ile sohbet ederek çarşının sorunları hakkında bilgi aldı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği İl Temsilciliği'ni de ziyaret eden Gül, Başkan Nihal Kangal ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.Derneğin, Sivas'ın en önemli ve dinamik sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Gül, "Kendi işlerinizin ötesinde önemli sosyal faaliyetler gerçekleştiriyorsunuz. Çalışmalarınızı keyifle takip ediyoruz. Faaliyetlerinizden dolayı da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kentteki bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi parti, esnaf ve kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.Sivas Valiliğinden...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kentteki bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi parti, esnaf ve kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımı tamamlanan ve kısa süre önce yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret eden Vali Gül, burada merkezin müdürü Murat Geçili'den bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Daha sonra TÜRK-İŞ İl Temsilciliği'ne geçen Gül, İl Temsilcisi Zeki Ekici ve sendikaya bağlı diğer iş kollarının başkanları ile bir araya gelerek işçilerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Sivas Kanser Savaş Derneği'ni ziyaret eden Vali Gül, il temsilcisi Fahrettin Göze'den faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dernekte ilk kez bir valiyi konuk ettiklerini dile getiren Göze, ilerleyen günlerde yapacakları etkinlikleri anlatarak Gül'e kanserle ilgili bir kitap takdim etti.

Ziyaretine Çelik-İş Sendikası Sivas Şubesi ile devam eden Sivas Valisi Gül, Başkan Mustafa Erturhan ile bir süre görüşerek, kentte bu sektörde hizmet veren Demir-Çelik Tesislerinin son durumu ve işçilerin sorunlarıyla ilgili istişarede bulundu.

Bir süre önce göreve atanan MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve il yönetimini de ziyaret eden Gül, daha önce siyasi partilere ziyaretlerde bulunduğunu ancak, Sivas MHP teşkilatının yeni atanması üzerine iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sivas'ın lehine, milletin menfaatine olan konularda siyasi partilerin görüşlerine önem verdiklerini ifade eden Gül, yeni yönetime de çalışmalarında başarı diledi.

Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ziyaret eden Gül, Başkan Sami Arifer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Tarihi Taşhan Çarşısı'nda da incelemelerde bulunan Vali Gül, burada hizmet veren esnaflar ile sohbet ederek çarşının sorunları hakkında bilgi aldı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İl Temsilciliği'ni de ziyaret eden Gül, Başkan Nihal Kangal ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Derneğin, Sivas'ın en önemli ve dinamik sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Gül, "Kendi işlerinizin ötesinde önemli sosyal faaliyetler gerçekleştiriyorsunuz. Çalışmalarınızı keyifle takip ediyoruz. Faaliyetlerinizden dolayı da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.