pendik escort bayan
ak

Sivas Valisi Gül Şarkışla'da

25.02.2017 - 17:21, Güncelleme: 25.02.2017 - 17:21
 

Sivas Valisi Gül Şarkışla'da

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla'ya giderek ilçede incelemelerde bulundu.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla'ya giderek ilçede incelemelerde bulundu.Kaymakamı Akif Pektaş ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay tarafından karşılanan Vali Gül, ilk olarak ilçe merkezinde yapımı devam eden yeni hükumet konağı inşaatını gezdi.Yetkililerden bilgi alan Gül, daha sonra yapımı devam eden Şarkışla ve Cemel beldesi arasındaki duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali Gül, "İnşallah bu senenin sonunda hem hükumet konağı bitmiş olacak, hem şehir meydanı bitmiş olacak hem de Muhsin Yazıcıoğlu Camisi bitmiş olacak. Şimdiye kadar Muhsin Yazıcıoğlu Camisi hayırseverlerin katkılarıyla yapıldı, inşallah bundan sonra da kalan kısım biter ve hizmet vermeye başlar." dedi.
Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla'ya giderek ilçede incelemelerde bulundu.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla'ya giderek ilçede incelemelerde bulundu.

Kaymakamı Akif Pektaş ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay tarafından karşılanan Vali Gül, ilk olarak ilçe merkezinde yapımı devam eden yeni hükumet konağı inşaatını gezdi.

Yetkililerden bilgi alan Gül, daha sonra yapımı devam eden Şarkışla ve Cemel beldesi arasındaki duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali Gül, "İnşallah bu senenin sonunda hem hükumet konağı bitmiş olacak, hem şehir meydanı bitmiş olacak hem de Muhsin Yazıcıoğlu Camisi bitmiş olacak. Şimdiye kadar Muhsin Yazıcıoğlu Camisi hayırseverlerin katkılarıyla yapıldı, inşallah bundan sonra da kalan kısım biter ve hizmet vermeye başlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.