pendik escort bayan
ak

Sivas Valisi Gül, Mesire Alanındaki Çalışmaları İnceledi

07.11.2016 - 15:03, Güncelleme: 07.11.2016 - 15:03
 

Sivas Valisi Gül, Mesire Alanındaki Çalışmaları İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Paşabahçe Mesire Alanında yapılan çalışmaları inceledi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Paşabahçe Mesire Alanında yapılan çalışmaları inceledi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın ile Paşabahçe Mesire Alanında devam eden 5. etap çalışmalarını inceleyen Gül, örnek güzellikte bir mesire alanı olarak hayata geçirilen Paşabahçe'nin, yaz-kış vatandaşların ilgi odağı olduğunu belirtti. Gül, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Selami Aydın'a teşekkür etti. Aydın, inceleme sırasında Paşabahçe Mesire Alanındaki derenin çevresinde yapılan düzenleme çalışmaları hakkında bilgi vererek, suyun belli bir alanda tutularak mini bir gölet manzarası sağlanacağını kaydetti. Dere üzerine görsel yönü öne çıkan güzel köprüler inşa edildiğini anlatan Aydın, kameriyeleri, çocuk oyun alanları, yeşil alan düzenlemeleri, yürüyüş yolları ve modern aydınlatma unsurlarının yer alacağı beşinci etap çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Paşabahçe Mesire Alanında yapılan çalışmaları inceledi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Paşabahçe Mesire Alanında yapılan çalışmaları inceledi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın ile Paşabahçe Mesire Alanında devam eden 5. etap çalışmalarını inceleyen Gül, örnek güzellikte bir mesire alanı olarak hayata geçirilen Paşabahçe'nin, yaz-kış vatandaşların ilgi odağı olduğunu belirtti.

Gül, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Selami Aydın'a teşekkür etti.

Aydın, inceleme sırasında Paşabahçe Mesire Alanındaki derenin çevresinde yapılan düzenleme çalışmaları hakkında bilgi vererek, suyun belli bir alanda tutularak mini bir gölet manzarası sağlanacağını kaydetti.

Dere üzerine görsel yönü öne çıkan güzel köprüler inşa edildiğini anlatan Aydın, kameriyeleri, çocuk oyun alanları, yeşil alan düzenlemeleri, yürüyüş yolları ve modern aydınlatma unsurlarının yer alacağı beşinci etap çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.