pendik escort bayan
ak

Sivas Valisi Gül, Estaş'ı Gezdi

26.09.2017 - 16:48, Güncelleme: 26.09.2017 - 16:48
 

Sivas Valisi Gül, Estaş'ı Gezdi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde eksantrik mil, döküm ve medikal ürünlerin imalatını yapan Eksantrik Sanayi Ticaret...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde eksantrik mil, döküm ve medikal ürünlerin imalatını yapan Eksantrik Sanayi Ticaret A.Ş.’yi (ESTAŞ) ziyaret etti. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, fabrikanın çalışmaları hakkında Yönetim Kurlu Başkanı İsmail Timuçun ve Genel Müdür Osman Mavuş’tan bilgi aldı.Fabrika sahasını gezen ve bir süre işçilerle sohbet eden Gül, daha sonra işçilerle yemekte bir araya geldi. ESTAŞ’ın ilin lokomotif kuruluşlarından biri olduğunu aktaran Vali Davut Gül, "Her geçen gün ileriye giden bir fabrikamız var. Bu işletmenin ilimizde ve dünya çapında yerinin olması çok önemli." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde eksantrik mil, döküm ve medikal ürünlerin imalatını yapan Eksantrik Sanayi Ticaret...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde eksantrik mil, döküm ve medikal ürünlerin imalatını yapan Eksantrik Sanayi Ticaret A.Ş.’yi (ESTAŞ) ziyaret etti.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, fabrikanın çalışmaları hakkında Yönetim Kurlu Başkanı İsmail Timuçun ve Genel Müdür Osman Mavuş’tan bilgi aldı.

Fabrika sahasını gezen ve bir süre işçilerle sohbet eden Gül, daha sonra işçilerle yemekte bir araya geldi.

ESTAŞ’ın ilin lokomotif kuruluşlarından biri olduğunu aktaran Vali Davut Gül, "Her geçen gün ileriye giden bir fabrikamız var. Bu işletmenin ilimizde ve dünya çapında yerinin olması çok önemli." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.