pendik escort bayan
ak

Sivas Valiliği'nden Sahte Twitter Hesabı Uyarısı

08.01.2015 - 17:12, Güncelleme: 08.01.2015 - 17:12
 

Sivas Valiliği'nden Sahte Twitter Hesabı Uyarısı

Sivas Valisi Alim Barut, bilgisi dışında adına sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden hesaplar açılarak paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, bunlara itibar edilmesini istedi.

Sivas Valisi Alim Barut, bilgisi dışında adına sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden hesaplar açılarak paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, bunlara itibar edilmesini istedi.     Sivas Valisi Alim Barut tarafından yapılan yazılı açıklamada kendisinin bilgisi dışında 'AlimBarut58' ve 'ValiAlimBarut' adlı Twitter hesapları açıldığı ve çeşitli bilgiler paylaşıldığının tespit edildiğine dikkat çekti. Açıklamada, "Bu hesaplardan atılan haberler ve yorumlar şahsıma ait değildir. Bu hesapları ilgilileri hakkında yasal süreç başlatılmıştır. Valiliğimizce yapılacak haberler ve yorumlar Sivas Valiliği resmi internet sitesinde duyurulmaktadır. Bu tür sitelerde yapılan haberlere ve yorumlara itibar edilmemesini, kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" denildi. - Sivas
Sivas Valisi Alim Barut, bilgisi dışında adına sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden hesaplar açılarak paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, bunlara itibar edilmesini istedi.

Sivas Valisi Alim Barut, bilgisi dışında adına sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden hesaplar açılarak paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, bunlara itibar edilmesini istedi.

 

 

Sivas Valisi Alim Barut tarafından yapılan yazılı açıklamada kendisinin bilgisi dışında 'AlimBarut58' ve 'ValiAlimBarut' adlı Twitter hesapları açıldığı ve çeşitli bilgiler paylaşıldığının tespit edildiğine dikkat çekti. Açıklamada, "Bu hesaplardan atılan haberler ve yorumlar şahsıma ait değildir. Bu hesapları ilgilileri hakkında yasal süreç başlatılmıştır. Valiliğimizce yapılacak haberler ve yorumlar Sivas Valiliği resmi internet sitesinde duyurulmaktadır. Bu tür sitelerde yapılan haberlere ve yorumlara itibar edilmemesini, kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" denildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.