pendik escort bayan
ak

Sivas Valiliği’nden “fırtına” uyarısı

03.10.2022 - 17:03, Güncelleme: 03.10.2022 - 17:03
 

Sivas Valiliği’nden “fırtına” uyarısı

Sivas Valiliği kentte etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara...

Sivas Valiliği kentte etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.Sivas Valiliği tarafında yapılan paylaşımda, "Sivas Doğu kesimlerinde beklenen rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa), yer yer hamleli kuvvetli fırtına (90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Çatı uçması, toz taşımı, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direk devrilmesi, soba veya baca zehirlenmesi gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir" ifadelerine yer verildi.
Sivas Valiliği kentte etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara...
Sivas Valiliği kentte etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Sivas Valiliği tarafında yapılan paylaşımda, "Sivas Doğu kesimlerinde beklenen rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa), yer yer hamleli kuvvetli fırtına (90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Çatı uçması, toz taşımı, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direk devrilmesi, soba veya baca zehirlenmesi gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.