pendik escort bayan
ak

Sivas Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne Tektaş Atandı

02.12.2016 - 22:20, Güncelleme: 02.12.2016 - 22:20
 

Sivas Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne Tektaş Atandı

Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş, Sivas Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı.

Sivas Valisi Davut Gül'ün göreve başlamasının ardından Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreterliği görevine atanan Aslan Tektaş, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi.Sivas'a ve Sivas halkına hizmet etmenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade eden Tektaş, "Gayemiz, görevimizin sonunda arkamızda hoş bir seda bırakmak olacaktır. Görevimin ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Valimiz Davut Gül'e de teşekkür ediyorum." dedi.Görevine başlayan Tektaş, kutlama amacıyla çiçek gönderilmemesini isteyerek, Vali Davut Gül'ün öncülüğünde Sivas Hizmet Vakfı tarafından yürütülen "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" Projesi kapsamında verilecek burs için açılan Sivas Hizmet Vakfı hesabına yardım yapılmasını istedi.- 
Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş, Sivas Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı.

Sivas Valisi Davut Gül'ün göreve başlamasının ardından Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreterliği görevine atanan Aslan Tektaş, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi.

Sivas'a ve Sivas halkına hizmet etmenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade eden Tektaş, "Gayemiz, görevimizin sonunda arkamızda hoş bir seda bırakmak olacaktır. Görevimin ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Valimiz Davut Gül'e de teşekkür ediyorum." dedi.

Görevine başlayan Tektaş, kutlama amacıyla çiçek gönderilmemesini isteyerek, Vali Davut Gül'ün öncülüğünde Sivas Hizmet Vakfı tarafından yürütülen "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" Projesi kapsamında verilecek burs için açılan Sivas Hizmet Vakfı hesabına yardım yapılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.