pendik escort bayan
ak

Sivas Ülkü Ocakları; ''Akan Kan biran önce durmalı''

20.07.2014 - 22:16, Güncelleme: 20.07.2014 - 22:16
 

Sivas Ülkü Ocakları; ''Akan Kan biran önce durmalı''

Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Yalçındağ, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye kara harekatı düzenlediği ve orantısız güç kullandığı bu dönemde dünya devletlerinin sessiz kalmasına anlam veremediklerini belirtti.  İsrail'in doğrudan doğruya Gazze'de yaşayan çocukları, gençleri, yaşlıları yani sivil halkı hedef aldığına şahit oluyoruz.. Bu insanlık suçuna, bu katliama ne yazıktır ki dünya devletleri de göz yummaktadır. Özellikle ABD'nin resmen İsrail'in düzenlemiş olduğu sözde kara harekatını (ki bu bizim için soykırımdan farksızdır) destekler nitelikteli açıklamaları, ülkemiz ve dünya kamuoyu tarafından iyi değerlendirilmeli ve hala ABD politikalarını destekleyenler durdukları yerin farkına varmalıdır. Tek derdi demokrasi getirmek olduğunu belirterek kan ve göz yaşının mimarı olan ABD'nin İsrail'e de bir an önce dur demesi, barış ve huzurun sağlamasına yönelik girişimlerde bulunması gerekmektedir. İsrail'in Gazze'de sivil halkı hedef aldığının vurgulayan Yalçındağ, "Bu insanlık suçuna, bu katliama ne yazıktır ki dünya devletleri de göz yummaktadır. İslam coğrafyasında yaşanan karışıklıkları önlemek amacıyla İslam ülkelerinin birlikte hareket etmesi ve tek vücut olması gerekir" ifadesini kullandı. Yalçındağ, İsrail'in Gazze'ye karşı yürüttüğü kara harekatının ve yıllardır Müslüman kanı akıtmasının, büyük bir projenin parçası olduğunu, Kerkük'te, Musul'da, Doğu Türkistan'da, Suriye'de, Mısır'da,Libya'da, kısacası İslam coğrafyasında akıtılan kanların aynı kirli senaryonun ürünü olduğunu savundu. - Sivas
Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Yalçındağ, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye kara harekatı düzenlediği ve orantısız güç kullandığı bu dönemde dünya devletlerinin sessiz kalmasına anlam veremediklerini belirtti.  İsrail'in doğrudan doğruya Gazze'de yaşayan çocukları, gençleri, yaşlıları yani sivil halkı hedef aldığına şahit oluyoruz.. Bu insanlık suçuna, bu katliama ne yazıktır ki dünya devletleri de göz yummaktadır. Özellikle ABD'nin resmen İsrail'in düzenlemiş olduğu sözde kara harekatını (ki bu bizim için soykırımdan farksızdır) destekler nitelikteli açıklamaları, ülkemiz ve dünya kamuoyu tarafından iyi değerlendirilmeli ve hala ABD politikalarını destekleyenler durdukları yerin farkına varmalıdır. Tek derdi demokrasi getirmek olduğunu belirterek kan ve göz yaşının mimarı olan ABD'nin İsrail'e de bir an önce dur demesi, barış ve huzurun sağlamasına yönelik girişimlerde bulunması gerekmektedir.

İsrail'in Gazze'de sivil halkı hedef aldığının vurgulayan Yalçındağ, "Bu insanlık suçuna, bu katliama ne yazıktır ki dünya devletleri de göz yummaktadır. İslam coğrafyasında yaşanan karışıklıkları önlemek amacıyla İslam ülkelerinin birlikte hareket etmesi ve tek vücut olması gerekir" ifadesini kullandı.

Yalçındağ, İsrail'in Gazze'ye karşı yürüttüğü kara harekatının ve yıllardır Müslüman kanı akıtmasının, büyük bir projenin parçası olduğunu, Kerkük'te, Musul'da, Doğu Türkistan'da, Suriye'de, Mısır'da,Libya'da, kısacası İslam coğrafyasında akıtılan kanların aynı kirli senaryonun ürünü olduğunu savundu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.