pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Ticaret Borsasından Örnek Davranış

01.10.2015 - 21:46, Güncelleme: 01.10.2015 - 21:46
 

Sivas Ticaret Borsasından Örnek Davranış

2015-2016 Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar sürüyor.

Sivas Ticaret Borsası, Hayat Ağacı Derneği’nden yardım alan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 100 adet kırtasiye çeki bağışladı. Alışveriş çeklerini teslim etmek üzere Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret eden Borsa Başkan Vekili Hilmi Gül ve yönetim kurulu üyeleri, 40 TL değerindeki çekleri Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın’a teslim ettiler. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın her yıl Hayat Ağacı Derneği aracılığı ile yardımlarını dağıtan Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Hayat Ağacı Derneği’nin, hayır sahiplerinin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduğunu belirten Özaydın, daha önce de yardımlarını ulaştıran Ticaret Borsası’nın bu kez kırtasiye yardımları ile Gıda Bankası’na destek olduğunu söyledi. Ticaret Borsası Başkan Vekili Hilmi Gül ise kırtasiye ve diğer yardımların, Hayat Ağacı Derneği ile ihtiyaç sahiplerine ulaşacağına inandığını ifade etti. – Sivas 
2015-2016 Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar sürüyor.

Sivas Ticaret Borsası, Hayat Ağacı Derneği’nden yardım alan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 100 adet kırtasiye çeki bağışladı.

 

Alışveriş çeklerini teslim etmek üzere Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret eden Borsa Başkan Vekili Hilmi Gül ve yönetim kurulu üyeleri, 40 TL değerindeki çekleri Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın’a teslim ettiler.

 

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın her yıl Hayat Ağacı Derneği aracılığı ile yardımlarını dağıtan Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Hayat Ağacı Derneği’nin, hayır sahiplerinin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduğunu belirten Özaydın, daha önce de yardımlarını ulaştıran Ticaret Borsası’nın bu kez kırtasiye yardımları ile Gıda Bankası’na destek olduğunu söyledi.

 

Ticaret Borsası Başkan Vekili Hilmi Gül ise kırtasiye ve diğer yardımların, Hayat Ağacı Derneği ile ihtiyaç sahiplerine ulaşacağına inandığını ifade etti. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.