pendik escort bayan
ak

Sivas Ticaret Borsası'ndan Defterdar Yumuşak'a Ziyaret

28.03.2017 - 13:23, Güncelleme: 28.03.2017 - 13:23
 

Sivas Ticaret Borsası'ndan Defterdar Yumuşak'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası yönetimi, Sivas Defterdarlığı görevine atanan Mustafa Yumuşak'ı makamında ziyaret etti. Borsadan yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası yönetimi, Sivas Defterdarlığı görevine atanan Mustafa Yumuşak'ı makamında ziyaret etti. Borsadan yapılan açıklamaya göre, Yumuşak’a görevinde başarılar dileyen Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas ekonomisi ve borsanın faaliyet alanları hakkında bilgiler verdi.Yumuşak'ın Sivas için faydalı işler yapacağına inandığını belirten Hastaoğlu, "Tecrübeleriniz ile Sivas’ın gelişimine katkınızın büyük olacağına inancımız tamdır. Sivas Ticaret Borsası olarak sizinle her türlü işbirliğine hazırız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve üyelerim adına yeni görevinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Yumuşak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivas'ı şehir olarak tanımaya çalıştığını aktaran Yumuşak, şunları kaydetti:"Mesleğin içerisinden geldiğimiz için her kademede tecrübe kazandık. Sivas için elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız. Topluma yön vermede, sivil toplum örgütlerinin önünde dinamikleri harekete geçirmede etkiniz çok. Kamunun ve kamu kurumu niteliğindeki bu tür meslek kuruluşlarımızın yararlı, güzel projeleri varsa ve bunlara biz de bir katkı sunabilirsek çok mutlu oluruz. Görevimiz süresince maliye ve borsa ilişkilerinde ortak payda anlamında Sivas için katkı sunmaya hazırız ve çalışacağız." Ziyarete Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tarık Günhan ve Hilmi Gül de katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası yönetimi, Sivas Defterdarlığı görevine atanan Mustafa Yumuşak'ı makamında ziyaret etti. Borsadan yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası yönetimi, Sivas Defterdarlığı görevine atanan Mustafa Yumuşak'ı makamında ziyaret etti.

Borsadan yapılan açıklamaya göre, Yumuşak’a görevinde başarılar dileyen Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas ekonomisi ve borsanın faaliyet alanları hakkında bilgiler verdi.

Yumuşak'ın Sivas için faydalı işler yapacağına inandığını belirten Hastaoğlu, "Tecrübeleriniz ile Sivas’ın gelişimine katkınızın büyük olacağına inancımız tamdır. Sivas Ticaret Borsası olarak sizinle her türlü işbirliğine hazırız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve üyelerim adına yeni görevinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yumuşak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivas'ı şehir olarak tanımaya çalıştığını aktaran Yumuşak, şunları kaydetti:

"Mesleğin içerisinden geldiğimiz için her kademede tecrübe kazandık. Sivas için elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız. Topluma yön vermede, sivil toplum örgütlerinin önünde dinamikleri harekete geçirmede etkiniz çok. Kamunun ve kamu kurumu niteliğindeki bu tür meslek kuruluşlarımızın yararlı, güzel projeleri varsa ve bunlara biz de bir katkı sunabilirsek çok mutlu oluruz. Görevimiz süresince maliye ve borsa ilişkilerinde ortak payda anlamında Sivas için katkı sunmaya hazırız ve çalışacağız."

Ziyarete Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tarık Günhan ve Hilmi Gül de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.