pendik escort bayan
ak

Sivas Tesviyeciler Odası, Esnafı Fuara Götürecek

29.03.2017 - 17:18, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:18
 

Sivas Tesviyeciler Odası, Esnafı Fuara Götürecek

SİVAS (AA) - Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, üyelerini, İstanbul’da 6-9 Nisan'da yapılacak Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı'na...

SİVAS (AA) - Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, üyelerini, İstanbul’da 6-9 Nisan'da yapılacak Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı'na götürecek.Oda Başkanı Hakan Demirgil, yaptığı yazılı açıklamada, esnafı sektördeki yeniliklerle buluşturacaklarını kaydetti.Sektörde dünyada yaşanan gelişmelerin en yakından yansıtıldığı yerlerin fuarlar olduğunu aktaran Demirgil, "Esnafımızın da alanlarındaki gelişmeleri yakından takip etmeleri gerekiyor. Bu nedenle her yıl düzenlenen fuarlara, üyelerimizi götürüyoruz. Yönetim kurulumuz, bu yıl daha fazla üyemizle İstanbul’a çıkarma yapma kararı aldı." ifadelerini kullandı.İstanbul'da 6-9 Nisan'da düzenlenecek Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı'nın sektör açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Demirgil, "İki otobüs dolusu ve yaklaşık 100 esnafımızı götürmeyi hedefledik. Bu sayede esnafımız, sektördeki gelişmeleri yerinde görme imkanı bulacak." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, üyelerini, İstanbul’da 6-9 Nisan'da yapılacak Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı'na...

SİVAS (AA) - Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, üyelerini, İstanbul’da 6-9 Nisan'da yapılacak Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı'na götürecek.

Oda Başkanı Hakan Demirgil, yaptığı yazılı açıklamada, esnafı sektördeki yeniliklerle buluşturacaklarını kaydetti.

Sektörde dünyada yaşanan gelişmelerin en yakından yansıtıldığı yerlerin fuarlar olduğunu aktaran Demirgil, "Esnafımızın da alanlarındaki gelişmeleri yakından takip etmeleri gerekiyor. Bu nedenle her yıl düzenlenen fuarlara, üyelerimizi götürüyoruz. Yönetim kurulumuz, bu yıl daha fazla üyemizle İstanbul’a çıkarma yapma kararı aldı." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da 6-9 Nisan'da düzenlenecek Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı'nın sektör açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Demirgil, "İki otobüs dolusu ve yaklaşık 100 esnafımızı götürmeyi hedefledik. Bu sayede esnafımız, sektördeki gelişmeleri yerinde görme imkanı bulacak." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.