pendik escort bayan
ak

Sivas Terminal satılıyor!

04.10.2015 - 13:02, Güncelleme: 04.10.2015 - 13:02
 

Sivas Terminal satılıyor!

Binlerce yolcuya hizmet veren, Sivas’ın ulaşım sorununa ışık tutan sivasterminal.com internet sitesi satışa çıkarıldı.

Binlerce yolcuya hizmet veren, Sivas’ın ulaşım sorununa ışık tutan sivasterminal.com internet sitesi satışa çıkarıldı. Sivas Terminal internet sitesinin Sivas’ta bir şahıs adına kayıtlı olduğu ve Sivas belediyesi terminal işletmesi ile herhangi bir bağlantısı olmadığı öğrenildi.Sivas Terminal internet sitesi yöneticisi “Terminal” kelimesinin geniş bir kullanım alanı olması nedeniyle bu ismin yasal olarak kullanılmasında bir sorun olmadığını belirterek ilk önce Sivas belediyesine teklifte bulunduklarını, Sivas belediyesinin cevap vermemesi üzerine ismi satışa çıkardıklarını söyledi. Sivas Terminal internet sitesinin tamamen yasal ve güvenilir bir hizmet sunduğunu belirten site yönetimi, “Halkımız site üzerinden gönül rahatlığıyla rezervasyon yapabilir ve kredi kartı ile bilet alabilirler. Site yönetimi bizde olduğu sürece halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Site ismini satmaktaki amacımız halkımıza daha iyi hizmet verebileceğimiz yeni çalışmalar var. Bu nedenle bir tarafta yeni bir iş ile uğraşırken diğer taraftan da halkın ihtiyaç duyduğu bir siteyi kapatmayı yada ihmal etmeyi uygun görmedik.” dedi.Sivas için büyük katkısı olan Sivas Terminal sitesinde tüm firmaların iletişim bilgileri, araç hareket saatleri, online otobüs ve uçak bileti satışı, tüm ilçelerin ulşaım bilgileri ile Sivas’ta konaklama hizmeti veren firmaların bilgileri yer alıyor.Binlerce yolcuya kılavuzluk eden Sivasterminal.com sitesinin turizm sektörüne hizmet veren firmalar tarafından kısa sürede alıcı bulması bekleniyor. - Sivas
Binlerce yolcuya hizmet veren, Sivas’ın ulaşım sorununa ışık tutan sivasterminal.com internet sitesi satışa çıkarıldı.

Binlerce yolcuya hizmet veren, Sivas’ın ulaşım sorununa ışık tutan sivasterminal.com internet sitesi satışa çıkarıldı.

 

Sivas Terminal internet sitesinin Sivas’ta bir şahıs adına kayıtlı olduğu ve Sivas belediyesi terminal işletmesi ile herhangi bir bağlantısı olmadığı öğrenildi.

Sivas Terminal internet sitesi yöneticisi “Terminal” kelimesinin geniş bir kullanım alanı olması nedeniyle bu ismin yasal olarak kullanılmasında bir sorun olmadığını belirterek ilk önce Sivas belediyesine teklifte bulunduklarını, Sivas belediyesinin cevap vermemesi üzerine ismi satışa çıkardıklarını söyledi.

 

Sivas Terminal internet sitesinin tamamen yasal ve güvenilir bir hizmet sunduğunu belirten site yönetimi, “Halkımız site üzerinden gönül rahatlığıyla rezervasyon yapabilir ve kredi kartı ile bilet alabilirler. Site yönetimi bizde olduğu sürece halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Site ismini satmaktaki amacımız halkımıza daha iyi hizmet verebileceğimiz yeni çalışmalar var. Bu nedenle bir tarafta yeni bir iş ile uğraşırken diğer taraftan da halkın ihtiyaç duyduğu bir siteyi kapatmayı yada ihmal etmeyi uygun görmedik.” dedi.

Sivas için büyük katkısı olan Sivas Terminal sitesinde tüm firmaların iletişim bilgileri, araç hareket saatleri, online otobüs ve uçak bileti satışı, tüm ilçelerin ulşaım bilgileri ile Sivas’ta konaklama hizmeti veren firmaların bilgileri yer alıyor.

Binlerce yolcuya kılavuzluk eden Sivasterminal.com sitesinin turizm sektörüne hizmet veren firmalar tarafından kısa sürede alıcı bulması bekleniyor. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.