pendik escort bayan
ak

Sivas Siyaset Akademisi Başlıyor

09.12.2016 - 13:08, Güncelleme: 09.12.2016 - 13:08
 

Sivas Siyaset Akademisi Başlıyor

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Siyaset Akademisi Okulu'nun başlayacağı bildirildi.AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Siyaset Akademisi Okulu'nun başlayacağı bildirildi.AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Ziya Şahin, Siyaset Akademisinin müraacatları ve kurs hakkında bilgi verdi.Müraacatların 16 Aralık'a kadar devam edeceğini aktaran Şahin,''Katılmak için 18 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir. Kamu görevlileri dahil, tüm hemşehrilerimizin katılması mümkündür. Ocak- şubat aylarında Siyaset Akademisi Okulu başlayacak ve katılımcılara sertifika verilecektir. O sebeple bütün hemşehrilerimizi Siyaset Akademisine katılmaya davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.Şahin, teşkilat kademelerinde yönetici olmak isteyenlerin, hem belediye meclisi hem il genel meclisinde, STK'larda yer almak isteyenlerin bu okula başvurabileceğini belirterek, "Herkesin buraya rağbet etmesini bekliyoruz. 10 hafta sürecek kurs hafta sonları yapılacak. Kimsenin işine gücüne okuluna engel olmayacak. Herkes zamanını rahatlıkla buna göre ayarlamış olacak ve arkasından da sertifika alarak hem siyasete hem de sivil topluma hizmet etmiş olacaktır." açıklamasında bulundu.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Siyaset Akademisi Okulu'nun başlayacağı bildirildi.AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Siyaset Akademisi Okulu'nun başlayacağı bildirildi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Ziya Şahin, Siyaset Akademisinin müraacatları ve kurs hakkında bilgi verdi.

Müraacatların 16 Aralık'a kadar devam edeceğini aktaran Şahin,''Katılmak için 18 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir. Kamu görevlileri dahil, tüm hemşehrilerimizin katılması mümkündür. Ocak- şubat aylarında Siyaset Akademisi Okulu başlayacak ve katılımcılara sertifika verilecektir. O sebeple bütün hemşehrilerimizi Siyaset Akademisine katılmaya davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Şahin, teşkilat kademelerinde yönetici olmak isteyenlerin, hem belediye meclisi hem il genel meclisinde, STK'larda yer almak isteyenlerin bu okula başvurabileceğini belirterek, "Herkesin buraya rağbet etmesini bekliyoruz. 10 hafta sürecek kurs hafta sonları yapılacak. Kimsenin işine gücüne okuluna engel olmayacak. Herkes zamanını rahatlıkla buna göre ayarlamış olacak ve arkasından da sertifika alarak hem siyasete hem de sivil topluma hizmet etmiş olacaktır." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.