pendik escort bayan
ak

Sivas Şehidini Uğurladı

07.06.2016 - 18:58, Güncelleme: 07.06.2016 - 18:58
 

Sivas Şehidini Uğurladı

Şehidin cenazesi ikindi namazına yakın hastane morgundan alınarak baba ocağı Kavak Köyü'ne getirildi.

 GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİŞehidin cenazesi ikindi namazına yakın hastane morgundan alınarak baba ocağı Kavak Köyü'ne getirildi. Köydeki Kavak Şehit Nadir Bekar İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Vali Vekili Salih Ayhan, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Mehmet Habip Soluk, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenaral Adnan Arslan, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve şehidin yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Alınan helallik sonrası İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından cenaze namazını kıldırıldı. Cenaze namazının ardından anne Hüsne Bulut oğlunun tabutuna sarılarak feryat etti. Daha sonra askeri manga tarafından alınan cenaze top arabasına konuldu. Konvoy halinde köy mezarlığına götürülen cenaze burada gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.FOTOĞRAFLI
Şehidin cenazesi ikindi namazına yakın hastane morgundan alınarak baba ocağı Kavak Köyü'ne getirildi.

 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehidin cenazesi ikindi namazına yakın hastane morgundan alınarak baba ocağı Kavak Köyü'ne getirildi. Köydeki Kavak Şehit Nadir Bekar İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Vali Vekili Salih Ayhan, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Mehmet Habip Soluk, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenaral Adnan Arslan, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve şehidin yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Alınan helallik sonrası İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından cenaze namazını kıldırıldı.

Cenaze namazının ardından anne Hüsne Bulut oğlunun tabutuna sarılarak feryat etti. Daha sonra askeri manga tarafından alınan cenaze top arabasına konuldu. Konvoy halinde köy mezarlığına götürülen cenaze burada gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

aci-haber-yarali-asker-sehit-oldu--7152052.jpeg

Sivas Şehidini Uğurladı

Sivas Şehidini Uğurladı

Sivas Şehidini Uğurladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.