pendik escort bayan
ak

"Sivas Robotik-kodlama Atölyesi"

23.01.2018 - 16:08, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:08
 

"Sivas Robotik-kodlama Atölyesi"

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan "Sivas Robotik-Kodlama Atölyesi" açılışını yaptı.Milli Eğitim Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan "Sivas Robotik-Kodlama Atölyesi" açılışını yaptı.Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğü C Blok ek binadaki robotik atölyenin açılışı öncesi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Bülbül, atölye hakkında bilgi verdi.Daha sonra Vali Gül, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy "Sivas Robotik-Kodlama Atölyesi" açılışını gerçekleştirdi.Açılışın ardından atölyede incelemelerde bulunan Gül, burada gerçekleştirilen eğitimler hakkında bilgi aldı.Mustafa Altınsoy da atölyede 2017-2018 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar 350 öğretmen ve 3 bin 500'ün üzerinde öğrenciye eğitim verilmesinin planlandığını söyledi. Gül daha ehliyet sınavlarının online olarak gerçekleştirildiği e-sınav merkezini de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan "Sivas Robotik-Kodlama Atölyesi" açılışını yaptı.Milli Eğitim Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan "Sivas Robotik-Kodlama Atölyesi" açılışını yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğü C Blok ek binadaki robotik atölyenin açılışı öncesi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Bülbül, atölye hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Vali Gül, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy "Sivas Robotik-Kodlama Atölyesi" açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından atölyede incelemelerde bulunan Gül, burada gerçekleştirilen eğitimler hakkında bilgi aldı.

Mustafa Altınsoy da atölyede 2017-2018 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar 350 öğretmen ve 3 bin 500'ün üzerinde öğrenciye eğitim verilmesinin planlandığını söyledi.

Gül daha ehliyet sınavlarının online olarak gerçekleştirildiği e-sınav merkezini de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.