pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Olaylarının 26. Yılı

02.07.2019 - 15:18, Güncelleme: 02.07.2019 - 15:18
 

Sivas Olaylarının 26. Yılı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Sivas olaylarının 26. yılı dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi. İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda müzik dinletisi...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Sivas olaylarının 26. yılı dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi. İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda müzik dinletisi ile başlayan etkinliğe, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Ellerinde dövizler taşıyan katılımcılar, Valilik Meydanı'na kadar yürüdü.Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, yürüyüşün ardından grup adına yaptığı açıklamada, 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta 33 aydın ve şairin uğradıkları saldırı sonucu yaşamını yitirdiğini hatırlattı.Kerman, Sivas'ta hayatını kaybedenleri asla unutmayacaklarını ifade etti.Grup, açıklamanın ardından dağıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Sivas olaylarının 26. yılı dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi. İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda müzik dinletisi...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Sivas olaylarının 26. yılı dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi.

İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda müzik dinletisi ile başlayan etkinliğe, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Ellerinde dövizler taşıyan katılımcılar, Valilik Meydanı'na kadar yürüdü.

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, yürüyüşün ardından grup adına yaptığı açıklamada, 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta 33 aydın ve şairin uğradıkları saldırı sonucu yaşamını yitirdiğini hatırlattı.

Kerman, Sivas'ta hayatını kaybedenleri asla unutmayacaklarını ifade etti.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.