pendik escort bayan
ak

Sivas Öğretmenevi Kalite Belgesi Aldı

07.02.2017 - 15:03, Güncelleme: 07.02.2017 - 15:03
 

Sivas Öğretmenevi Kalite Belgesi Aldı

SİVAS (AA) - Sivas Öğretmenevinin 3 kategoride kalite belgesi aldığı bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de...

SİVAS (AA) - Sivas Öğretmenevinin 3 kategoride kalite belgesi aldığı bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de 3 kalite belgesini alan ilk öğretmenevi olma başarısını gösteren Sivas Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İrfan Aytekin ile Müdür Yardımcısı Bünyamin Yuvacı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aytekin, göreve geldikleri tarihten itibaren kalite standartlarını yakalamaya çalıştıklarını belirterek, bu doğrultuda Türkiye'de öğretmenevleri arasında ilk olarak, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarını kuruma kazandırdıklarını ifade etti. Altınsoy ise belgelerin alınmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, bu belgelerin Türkiye'de ilk olarak Sivas Öğretmenevi tarafından alınmasının kendilerini gururlandırdığını aktardı. Altınsoy, daha sonra kalite belgelerini inceleyerek, kapsamları hakkında detaylı bilgi aldı.
SİVAS (AA) - Sivas Öğretmenevinin 3 kategoride kalite belgesi aldığı bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de...

SİVAS (AA) - Sivas Öğretmenevinin 3 kategoride kalite belgesi aldığı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de 3 kalite belgesini alan ilk öğretmenevi olma başarısını gösteren Sivas Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İrfan Aytekin ile Müdür Yardımcısı Bünyamin Yuvacı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Aytekin, göreve geldikleri tarihten itibaren kalite standartlarını yakalamaya çalıştıklarını belirterek, bu doğrultuda Türkiye'de öğretmenevleri arasında ilk olarak, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarını kuruma kazandırdıklarını ifade etti.

Altınsoy ise belgelerin alınmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, bu belgelerin Türkiye'de ilk olarak Sivas Öğretmenevi tarafından alınmasının kendilerini gururlandırdığını aktardı.

Altınsoy, daha sonra kalite belgelerini inceleyerek, kapsamları hakkında detaylı bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.