pendik escort bayan
ak

Sivas Öğretmenevi 4 Yıldızlı Oluyor

Kültür-Sanat 08.11.2013 - 17:28, Güncelleme: 08.11.2013 - 17:28
 

Sivas Öğretmenevi 4 Yıldızlı Oluyor

Sivas Öğretmenevi yenilecek. 1992 yılında yapılan Öğretmenevi yapılacak değişimle birlikte 4 yıldızlı bir otel konforunda olacak.

66 odalı ve 133 yatak kapasiteli Öğretmenevi genelde öğretmenlere ve memurlara hizmet veriyor. Müdür Mehmet Yıldız vatandaşları da misafir ettiklerini ve herkese açık olduklarını belirterek, 2 düğün salonunun da aynı şekilde halka hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti. Otel kısmında 4 süit oda, 10 duble oda,50 de 2 kişilik oda bulunduğunu anlatan Mehmet Yıldız, "Bu yıl sonunda odalarımızın tefrişatını yeniden yapmayı planlıyoruz. Duvar kâğıtları, taban halıları, perdeler, banyoları, duşa kabinleri değiştiriyoruz. Şubat ayı sonu gibi oteli baştan ayağı yenilenmiş olarak 4 yıldızlı bir otele yakışır şekilde kullanıma açmayı planlıyoruz." dedi. Otelde değişikliğe gitmelerinin nedenine de değinen Öğretmenevi Müdürü şöyle devam etti:  "Çevrede yıldızlı otel sayının artması, insanların ekonomik olarak durumlarının iyileşmesiyle birlikte ihtiyaçlarının ve isteklerinin değişmesi bizi böyle bir yenilenmeye itti. Artık memur kesiminde de tatil kültürü oluştu. Ramazan ayında bile biz yüzde 50 kapasite ile çalıştık. Daha önceki yıllara göre oldukça iyi. Bir yılda 28 bini aşkın misafir ağırlamışız." Daha çok kamu kesiminden misafirler gelse se halka da hizmet verdiklerini ve herkesin gelip konaklayabileceğini söyleyen Yıldız, 2 tane düğün salonunda halka hizmet verdiğini dile getirdi. Öğretmenevi çalışma sisteminden de bahseden Müdür Mehmet Yıldız, "Tamamıyla kendi kendini döndürüyor. çalışanların istihdamını kendi sağlıyor, gelir gider dengesini kendi oluşturuyor ve devlete hiçbir şekilde yük olmuyor." şeklinde konuştu.  sivas haberleri
Sivas Öğretmenevi yenilecek. 1992 yılında yapılan Öğretmenevi yapılacak değişimle birlikte 4 yıldızlı bir otel konforunda olacak.

66 odalı ve 133 yatak kapasiteli Öğretmenevi genelde öğretmenlere ve memurlara hizmet veriyor. Müdür Mehmet Yıldız vatandaşları da misafir ettiklerini ve herkese açık olduklarını belirterek, 2 düğün salonunun da aynı şekilde halka hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti.


Otel kısmında 4 süit oda, 10 duble oda,50 de 2 kişilik oda bulunduğunu anlatan Mehmet Yıldız, "Bu yıl sonunda odalarımızın tefrişatını yeniden yapmayı planlıyoruz. Duvar kâğıtları, taban halıları, perdeler, banyoları, duşa kabinleri değiştiriyoruz. Şubat ayı sonu gibi oteli baştan ayağı yenilenmiş olarak 4 yıldızlı bir otele yakışır şekilde kullanıma açmayı planlıyoruz." dedi.


Otelde değişikliğe gitmelerinin nedenine de değinen Öğretmenevi Müdürü şöyle devam etti: 

"Çevrede yıldızlı otel sayının artması, insanların ekonomik olarak durumlarının iyileşmesiyle birlikte ihtiyaçlarının ve isteklerinin değişmesi bizi böyle bir yenilenmeye itti. Artık memur kesiminde de tatil kültürü oluştu. Ramazan ayında bile biz yüzde 50 kapasite ile çalıştık. Daha önceki yıllara göre oldukça iyi. Bir yılda 28 bini aşkın misafir ağırlamışız."


Daha çok kamu kesiminden misafirler gelse se halka da hizmet verdiklerini ve herkesin gelip konaklayabileceğini söyleyen Yıldız, 2 tane düğün salonunda halka hizmet verdiğini dile getirdi.


Öğretmenevi çalışma sisteminden de bahseden Müdür Mehmet Yıldız, "Tamamıyla kendi kendini döndürüyor. çalışanların istihdamını kendi sağlıyor, gelir gider dengesini kendi oluşturuyor ve devlete hiçbir şekilde yük olmuyor." şeklinde konuştu.  sivas haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.