pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas MHP İl Yönetiminde Görev Değişimi

15.02.2015 - 20:17, Güncelleme: 15.02.2015 - 20:17
 

Sivas MHP İl Yönetiminde Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Kongresi geniş bir katılım ile yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Kongresi Sivas Belediyesi nikah salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Kongresi yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongreye Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Sivas Milletvekili Aday Adayı Muammer DEMİRCİ ve çok sayıda partili katıldı. Mevcut İl Başkanı Serhat Albayrak ile Merkez İlçe eski Başkanı Ragıp Özkan’ın aday olduğu kongrede, her iki aday da birlik beraberlik mesajları verdi.     Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde, Merkez İlçe eski Başkanı Ragıp Özkan 310 oy alarak yeni il başkanı olurken, Serhat Albayrak ise 253 oy da kaldı. - Sivas  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Kongresi geniş bir katılım ile yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Kongresi Sivas Belediyesi nikah salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Kongresi yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongreye Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Sivas Milletvekili Aday Adayı Muammer DEMİRCİ ve çok sayıda partili katıldı. Mevcut İl Başkanı Serhat Albayrak ile Merkez İlçe eski Başkanı Ragıp Özkan’ın aday olduğu kongrede, her iki aday da birlik beraberlik mesajları verdi.

 

 

Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde, Merkez İlçe eski Başkanı Ragıp Özkan 310 oy alarak yeni il başkanı olurken, Serhat Albayrak ise 253 oy da kaldı. - Sivas

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.