pendik escort bayan
ak

Sivas Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

08.06.2017 - 00:38, Güncelleme: 08.06.2017 - 00:38
 

Sivas Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Operasyon kapsamında 3 diş hekiminin daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 7'ye yükseldi

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 3'ü daha tutuklandı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin Cumhuriyet Üniversitesi yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, Sivas merkezli Hatay, Bursa, Bayburt, Giresun, Osmaniye ve Edirne'de eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 diş hekiminden 3'ü daha emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, böylece tutuklu sayısı 7'ye yükseldi.Operasyon kapsamında dün adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü tutuklanmış, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Daha önce hakkında işlem yapıldığı tespit edilen 1 şüpheli ise ifadesinin ardından salıverilmişti.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bazıları görevden uzaklaştırılan, bazıları ise halen görevde olan 13 diş hekimi gözaltına alınmış, bazıları "ByLock" kullanıcısı olduğu tespit edilen zanlıların Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenciyken örgüt içinde bulundukları, mezun olduktan sonra kamu kurumlarına diş hekimi olarak atandıkları belirlenmişti.
Operasyon kapsamında 3 diş hekiminin daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 7'ye yükseldi

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 3'ü daha tutuklandı.

 

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin Cumhuriyet Üniversitesi yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, Sivas merkezli Hatay, Bursa, Bayburt, Giresun, Osmaniye ve Edirne'de eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 diş hekiminden 3'ü daha emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, böylece tutuklu sayısı 7'ye yükseldi.

Operasyon kapsamında dün adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü tutuklanmış, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Daha önce hakkında işlem yapıldığı tespit edilen 1 şüpheli ise ifadesinin ardından salıverilmişti.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bazıları görevden uzaklaştırılan, bazıları ise halen görevde olan 13 diş hekimi gözaltına alınmış, bazıları "ByLock" kullanıcısı olduğu tespit edilen zanlıların Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenciyken örgüt içinde bulundukları, mezun olduktan sonra kamu kurumlarına diş hekimi olarak atandıkları belirlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.