pendik escort bayan
ak

Sivas merkezli FETÖ/PDY operasyonu

06.06.2017 - 22:08, Güncelleme: 06.06.2017 - 22:08
 

Sivas merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Sivas merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin Cumhuriyet Üniversitesi yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, Sivas merkezli Hatay, Bursa, Bayburt, Giresun, Osmaniye ve Edirne'de eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 diş hekiminden 9'u emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha önce hakkında işlem yapıldığı tespit edilen 1 şüpheli ise ifadesinin ardından salıverildi. Halen gözaltında bulunan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bazıları görevden uzaklaştırılan, bazıları ise halen görevde olan 13 diş hekimi gözaltına alınmış; bazılarının ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen zanlıların Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenciyken örgüt içinde bulundukları, mezun olduktan sonra kamuya diş hekimi olarak atandıkları belirlenmişti.
Sivas merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı. 

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin Cumhuriyet Üniversitesi yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, Sivas merkezli Hatay, Bursa, Bayburt, Giresun, Osmaniye ve Edirne'de eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 diş hekiminden 9'u emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha önce hakkında işlem yapıldığı tespit edilen 1 şüpheli ise ifadesinin ardından salıverildi. 

Halen gözaltında bulunan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bazıları görevden uzaklaştırılan, bazıları ise halen görevde olan 13 diş hekimi gözaltına alınmış; bazılarının ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen zanlıların Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenciyken örgüt içinde bulundukları, mezun olduktan sonra kamuya diş hekimi olarak atandıkları belirlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.