pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Merkezli Fetö Operasyonu

28.07.2017 - 22:08, Güncelleme: 28.07.2017 - 22:08
 

Sivas Merkezli Fetö Operasyonu

Operasyon kapsamında 1 astsubay ve örgütün sözde "askeriye mahrem imamı" olduğu iddia edilen kişi tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 1'i asker, 1'i öğretmen 2 kişi daha tutuklandı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Astsubay Y.E.Ş. ile terör örgütünün sözde "askeriye mahrem imamı" olduğu iddia edilen öğretmen B.P, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon kapsamında daha önce 1 Üsteğmen, 1 Uzman Çavuş ve 1'i emekli 5 Astsubay tutuklanmış, 1 Teğmen, 1 Astsubay ve 2 Uzman Çavuş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan 4 Astsubay da adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Üsteğmen E.G. ise Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından salıverilirken, firari bir şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.
Operasyon kapsamında 1 astsubay ve örgütün sözde "askeriye mahrem imamı" olduğu iddia edilen kişi tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 1'i asker, 1'i öğretmen 2 kişi daha tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Astsubay Y.E.Ş. ile terör örgütünün sözde "askeriye mahrem imamı" olduğu iddia edilen öğretmen B.P, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Operasyon kapsamında daha önce 1 Üsteğmen, 1 Uzman Çavuş ve 1'i emekli 5 Astsubay tutuklanmış, 1 Teğmen, 1 Astsubay ve 2 Uzman Çavuş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan 4 Astsubay da adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Üsteğmen E.G. ise Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından salıverilirken, firari bir şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.