pendik escort bayan
ak

Sivas Merkezli 6 İldeki "Bylock" Operasyonunda 3 Tutuklama

07.03.2017 - 19:23, Güncelleme: 07.03.2017 - 19:23
 

Sivas Merkezli 6 İldeki "Bylock" Operasyonunda 3 Tutuklama

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli...

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan şüphelilerden B.C.D, S.N. ve Ö.Ç. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlara yönelik Sivas merkezli, İstanbul, Kayseri, Samsun, Nevşehir ve Mersin ile Sivas'ın 6 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 35 şüpheliden 33'ü yakalanmıştı.Şüphelilerden 6'sı ifadelerinin ardından salıverilirken, daha önce adliyeye sevk edilen 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 2 şüpheli tutuklanmıştı. Gözaltındaki 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor, firari 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.
SİVAS (AA) - Sivas merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli...

SİVAS (AA) - Sivas merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan şüphelilerden B.C.D, S.N. ve Ö.Ç. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlara yönelik Sivas merkezli, İstanbul, Kayseri, Samsun, Nevşehir ve Mersin ile Sivas'ın 6 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 35 şüpheliden 33'ü yakalanmıştı.

Şüphelilerden 6'sı ifadelerinin ardından salıverilirken, daha önce adliyeye sevk edilen 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 2 şüpheli tutuklanmıştı.

Gözaltındaki 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor, firari 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.