pendik escort bayan
ak

Sivas Memleket Gazetesi 1. Kitap Günleri

Siyaset 19.04.2017 - 11:58, Güncelleme: 19.04.2017 - 11:58
 

Sivas Memleket Gazetesi 1. Kitap Günleri

SİVAS (AA) - Sivas Memleket Gazetesi, okuma kültürünün gelişmesine ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Kitap Günleri etkinliği düzenledi.Buruciye...

SİVAS (AA) - Sivas Memleket Gazetesi, okuma kültürünün gelişmesine ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Kitap Günleri etkinliği düzenledi.Buruciye Medresesi önünde düzenlenen Sivas Memleket Gazetesi 1. Kitap Günleri'ne 75 yayınevi katıldı. Sivas Valisi Zihni Yıldızhan, açılış öncesi yaptığı konuşmada, kitapla okurun buluşmasını sağlayan bu etkinliğin çok faydalı olduğunu söyledi.Sivas adına güzel bir çalışma yapıldığını aktaran Yıldızhan, fuarın hayırlı olmasını diledi.Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini belirterek, "İnanıyorum ki bu tür faaliyetler gençlerimize ve vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandıracaktır." dedi. İl Kültür Turizm Müdürü Kadir Pürlü ise Sivas ve kitap kelimesinin bir araya geldiğinde çok anlam ifade ettiğini söyledi. Sivas'ta bu tarz kitap günlerininin düzenlenmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bu işe sivil toplum kuruluşlarımızın özellikle de bir basın kuruluşumuzun sahip çıkması çok güzel. Bilimin, sanatın, kültürün temellerinin olduğu bir şehirde insanların kitapla buluşması çok anlamlı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Kitap stantları konuşmaların ardından yapılan duayla yapıldı. Sivas'ta 30 Nisan'a kadar açık okurları ağırlayacak 1. Kitap Günleri'ne Erdal Demirkıran, Ahmet Çapak, Melike Melis, Tolga Çağlayan, Cezmi Ersöz, Nail Mutlu, Süleyman Kocabaş, Bilal Özbay, Hulusi Eryılmaz, Halil Uzuntaş, Fikret Eroğlu, Nuran Paydaşçal ve Ali Özkanlı gibi yazarlar da konuk olacak.
SİVAS (AA) - Sivas Memleket Gazetesi, okuma kültürünün gelişmesine ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Kitap Günleri etkinliği düzenledi.Buruciye...

SİVAS (AA) - Sivas Memleket Gazetesi, okuma kültürünün gelişmesine ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Kitap Günleri etkinliği düzenledi.

Buruciye Medresesi önünde düzenlenen Sivas Memleket Gazetesi 1. Kitap Günleri'ne 75 yayınevi katıldı.

Sivas Valisi Zihni Yıldızhan, açılış öncesi yaptığı konuşmada, kitapla okurun buluşmasını sağlayan bu etkinliğin çok faydalı olduğunu söyledi.

Sivas adına güzel bir çalışma yapıldığını aktaran Yıldızhan, fuarın hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini belirterek, "İnanıyorum ki bu tür faaliyetler gençlerimize ve vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandıracaktır." dedi.

İl Kültür Turizm Müdürü Kadir Pürlü ise Sivas ve kitap kelimesinin bir araya geldiğinde çok anlam ifade ettiğini söyledi.

Sivas'ta bu tarz kitap günlerininin düzenlenmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bu işe sivil toplum kuruluşlarımızın özellikle de bir basın kuruluşumuzun sahip çıkması çok güzel. Bilimin, sanatın, kültürün temellerinin olduğu bir şehirde insanların kitapla buluşması çok anlamlı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kitap stantları konuşmaların ardından yapılan duayla yapıldı.

Sivas'ta 30 Nisan'a kadar açık okurları ağırlayacak 1. Kitap Günleri'ne Erdal Demirkıran, Ahmet Çapak, Melike Melis, Tolga Çağlayan, Cezmi Ersöz, Nail Mutlu, Süleyman Kocabaş, Bilal Özbay, Hulusi Eryılmaz, Halil Uzuntaş, Fikret Eroğlu, Nuran Paydaşçal ve Ali Özkanlı gibi yazarlar da konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.