pendik escort bayan
ak

"Sivas Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışması" Yapıldı

21.11.2017 - 10:13, Güncelleme: 21.11.2017 - 10:13
 

"Sivas Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışması" Yapıldı

SİVAS (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımının katkılarıyla "Sivas Liseler Arası...

SİVAS (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımının katkılarıyla "Sivas Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışması" düzenlendi.İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas'taki bir alışveriş merkezinde düzenlenen yarışmaya, 23 liseden 95 sporcu katıldı. 6 sıklette, sağ ve sol kol olmak üzere düzenlenen yarışmaya, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara, madalya ve başarı belgesi verildi.Antrenör ve Ulusal Hakem Mustafa Aydın, yarışmanın sonunda yaptığı açıklamada, 6 yıldır düzenlenen yarışmalarda bilek güreşine her geçen gün ilginin arttığını belirtti.Bu yarışmalar sayesinde gençlerimize ulaşma imkanı yakaladıklarını aktaran Aydın, "Onları ata sporumuz bilek güreşi ile tanıştırıyoruz. Sağlıklı, ahlaklı, zinde bir gençlik için gayret ediyoruz ve içlerinden şampiyonlar çıkarıyoruz." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımının katkılarıyla "Sivas Liseler Arası...

SİVAS (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımının katkılarıyla "Sivas Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışması" düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas'taki bir alışveriş merkezinde düzenlenen yarışmaya, 23 liseden 95 sporcu katıldı.

6 sıklette, sağ ve sol kol olmak üzere düzenlenen yarışmaya, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara, madalya ve başarı belgesi verildi.

Antrenör ve Ulusal Hakem Mustafa Aydın, yarışmanın sonunda yaptığı açıklamada, 6 yıldır düzenlenen yarışmalarda bilek güreşine her geçen gün ilginin arttığını belirtti.

Bu yarışmalar sayesinde gençlerimize ulaşma imkanı yakaladıklarını aktaran Aydın, "Onları ata sporumuz bilek güreşi ile tanıştırıyoruz. Sağlıklı, ahlaklı, zinde bir gençlik için gayret ediyoruz ve içlerinden şampiyonlar çıkarıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.