pendik escort bayan
ak

Sivas Kongresi'nin 97. Yıl Dönümü

Siyaset 03.09.2016 - 19:03, Güncelleme: 03.09.2016 - 19:03
 

Sivas Kongresi'nin 97. Yıl Dönümü

Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, atlı cirit gösterisi düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, atlı cirit gösterisi düzenlendi.Sivasspor Kulübü tesislerindeki Sivasspor Atlı Cirit ve Spor Kulübü cirit sahasında düzenlenen gösteriye, Sivasspor ve Sivas Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü katıldı.Takımlarının gerçekleştirdiği atlı cirit müsabakası katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Müsabaka sırasında bazı sporcular attan düşme tehlikesi yaşarken, 2 set üzerinden yapılan yarışmanın ilk setini Sivasspor Atlı Cirit ve Spor Kulübü kazandı.Gösteriyi Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ile çok sayıda vatandaş izledi.
Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, atlı cirit gösterisi düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, atlı cirit gösterisi düzenlendi.

Sivasspor Kulübü tesislerindeki Sivasspor Atlı Cirit ve Spor Kulübü cirit sahasında düzenlenen gösteriye, Sivasspor ve Sivas Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü katıldı.

Takımlarının gerçekleştirdiği atlı cirit müsabakası katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Müsabaka sırasında bazı sporcular attan düşme tehlikesi yaşarken, 2 set üzerinden yapılan yarışmanın ilk setini Sivasspor Atlı Cirit ve Spor Kulübü kazandı.

Gösteriyi Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ile çok sayıda vatandaş izledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.