pendik escort bayan
ak

"Sivas Kongresi'nin 100. Yılında 100 Proje" Çalışması

Siyaset 28.12.2016 - 16:23, Güncelleme: 28.12.2016 - 16:23
 

"Sivas Kongresi'nin 100. Yılında 100 Proje" Çalışması

Sivas Valiliği, Türk milletinin azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan eden 4 Eylül 1919'da yapılan Sivas Kongresi'nin 100. yılında, Sivas'ın kalkınması ve gelişmesine önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçirmek amacıyla "Sivas Kongresi'nin 100.

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yılı için 100 proje çalışması başlatıldığı bildirildi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstiklal mücadelesinin yürütülmesinde milli birlik ve bütünlüğü sağlayan, milli iradeyi öne çıkaran, ülkenin bütünlüğü ve milletinin bağımsızlığı için Türk milletinin azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan eden 4 Eylül 1919'da yapılan Sivas Kongresi'nin 100. yılında, Sivas'ın kalkınması ve gelişmesine önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçirmek amacıyla "Sivas Kongresi'nin 100. Yılında 100 Proje" çalışması başlatıldı.Projede, Sivas'ın ekonomik, sosyal, kültürel gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlayacak 100 projenin Sivas Valiliği koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile belirlenmesi, belirlenen projelerin genel bütçe, yerel bütçe ve diğer kaynaklarla hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılması amaçlanıyor. Bu kapsamda, Sivas'ın cazibe merkezi olmasına katkı sağlayacak, kentin ve ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı yapacak, sürdürülebilir ve sürekliliği olan, bölgesel ve ulusal kalkınma öncelikleri ile de uyumlu, çevreye duyarlı ve modern teknolojileri içeren, mekansal olarak il merkezi yanında ilçeleri de kapsayan, öncelikle genel bütçe imkanları ve yerel kaynaklarla gerçekleştirilebilir projeler hazırlanacak.Belirlenen projeler ve yatırımlar, 4 Eylül 2019 tarihi itibarıyla tamamlanarak açılışa hazır hale gelmiş olacak, inşaat veya uygulamaları başlatılmış olacak ya da temelleri atılmaya hazır hale gelecek.Projelerin kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen yatırımların yanı sıra çeşitli hizmet altyapılarının ve kurumsal yapıların oluşturulmasını sağlayan çok yönlü, Sivas’ın gelişmesine, kalkınmasına ve sektörel-kurumsal yenilikleri kazanmasına imkan sağlayan projeler olmasına özellikle dikkat edilecek.Kamu kurum ve kuruluşları, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü, Sivas Belediye Başkanlığı, kaymakamlıklar ve yerel yönetimler kurumsal ve sektörel yapıları içinde gerekli çalışmaları titizlikle yürüterek, Sivas Kongresinin 100. Yılında 100. Proje çalışması kapsamında yer alması için belirledikleri projeleri, 20 Ocak 2017'ye kadar yazı ve CD ortamında valiliğe iletecek.Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, basın-yayın kuruluşları ve diğer kuruluşlar proje önerilerini 20 Ocak 2017'ye kadar yazılı olarak Sivas Valiliğine ulaştıracak.
Sivas Valiliği, Türk milletinin azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan eden 4 Eylül 1919'da yapılan Sivas Kongresi'nin 100. yılında, Sivas'ın kalkınması ve gelişmesine önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçirmek amacıyla "Sivas Kongresi'nin 100.

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yılı için 100 proje çalışması başlatıldığı bildirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstiklal mücadelesinin yürütülmesinde milli birlik ve bütünlüğü sağlayan, milli iradeyi öne çıkaran, ülkenin bütünlüğü ve milletinin bağımsızlığı için Türk milletinin azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan eden 4 Eylül 1919'da yapılan Sivas Kongresi'nin 100. yılında, Sivas'ın kalkınması ve gelişmesine önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçirmek amacıyla "Sivas Kongresi'nin 100. Yılında 100 Proje" çalışması başlatıldı.

Projede, Sivas'ın ekonomik, sosyal, kültürel gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlayacak 100 projenin Sivas Valiliği koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile belirlenmesi, belirlenen projelerin genel bütçe, yerel bütçe ve diğer kaynaklarla hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılması amaçlanıyor.

Bu kapsamda, Sivas'ın cazibe merkezi olmasına katkı sağlayacak, kentin ve ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı yapacak, sürdürülebilir ve sürekliliği olan, bölgesel ve ulusal kalkınma öncelikleri ile de uyumlu, çevreye duyarlı ve modern teknolojileri içeren, mekansal olarak il merkezi yanında ilçeleri de kapsayan, öncelikle genel bütçe imkanları ve yerel kaynaklarla gerçekleştirilebilir projeler hazırlanacak.

Belirlenen projeler ve yatırımlar, 4 Eylül 2019 tarihi itibarıyla tamamlanarak açılışa hazır hale gelmiş olacak, inşaat veya uygulamaları başlatılmış olacak ya da temelleri atılmaya hazır hale gelecek.

Projelerin kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen yatırımların yanı sıra çeşitli hizmet altyapılarının ve kurumsal yapıların oluşturulmasını sağlayan çok yönlü, Sivas’ın gelişmesine, kalkınmasına ve sektörel-kurumsal yenilikleri kazanmasına imkan sağlayan projeler olmasına özellikle dikkat edilecek.

Kamu kurum ve kuruluşları, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü, Sivas Belediye Başkanlığı, kaymakamlıklar ve yerel yönetimler kurumsal ve sektörel yapıları içinde gerekli çalışmaları titizlikle yürüterek, Sivas Kongresinin 100. Yılında 100. Proje çalışması kapsamında yer alması için belirledikleri projeleri, 20 Ocak 2017'ye kadar yazı ve CD ortamında valiliğe iletecek.

Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, basın-yayın kuruluşları ve diğer kuruluşlar proje önerilerini 20 Ocak 2017'ye kadar yazılı olarak Sivas Valiliğine ulaştıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.