pendik escort bayan
ak

Sivas İl Özel İdaresinin Eğitim Yatırımları

30.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 30.05.2017 - 13:58
 

Sivas İl Özel İdaresinin Eğitim Yatırımları

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını inceledi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını inceledi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, idarenin Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından 2017 yılı yatırım programı kapsamında yapımı devam eden İMKB Anadolu Lisesi Spor Salonu ile Lütfi Abay ve Selçuk ortaokulları inşaatlarını inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın liderliği ve Vali Davut Gül’ün koordinasyonu ile eğitim yatırımlarında büyük hamleler yapıldığını belirten Kaya, bu yıl içerisinde 61 yeni okul yapımı ile 556 dersliği Sivas’a kazandıracaklarını aktardı.Bu çalışmaların yanında, 175 okulun bakım ve onarımını, 13 okulun ise deprem güçlendirilmesini gerçekleştireceklerini aktaran Kaya, 400 kişilik 3 ayrı pansiyon, 11 spor salonu, 16 atölye, 4 yemekhane, 4 hizmet binasını, 1 arşiv ve 14 daireli lojman yapımı ile de şehrin eğitim altyapısına önemli bir fiziki katkı sağlayacaklarını belirtti. Kaya'ya incelemelerinde Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ve ilgili teknik personel eşlik etti.
SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını inceledi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, idarenin Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından 2017 yılı yatırım programı kapsamında yapımı devam eden İMKB Anadolu Lisesi Spor Salonu ile Lütfi Abay ve Selçuk ortaokulları inşaatlarını inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın liderliği ve Vali Davut Gül’ün koordinasyonu ile eğitim yatırımlarında büyük hamleler yapıldığını belirten Kaya, bu yıl içerisinde 61 yeni okul yapımı ile 556 dersliği Sivas’a kazandıracaklarını aktardı.

Bu çalışmaların yanında, 175 okulun bakım ve onarımını, 13 okulun ise deprem güçlendirilmesini gerçekleştireceklerini aktaran Kaya, 400 kişilik 3 ayrı pansiyon, 11 spor salonu, 16 atölye, 4 yemekhane, 4 hizmet binasını, 1 arşiv ve 14 daireli lojman yapımı ile de şehrin eğitim altyapısına önemli bir fiziki katkı sağlayacaklarını belirtti.

Kaya'ya incelemelerinde Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ve ilgili teknik personel eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.