pendik escort bayan
ak

Sivas İl Özel İdaresinde Yatırımlar Değerlendirildi

21.08.2017 - 16:23, Güncelleme: 21.08.2017 - 16:23
 

Sivas İl Özel İdaresinde Yatırımlar Değerlendirildi

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, birim müdürleriyle bir araya gelerek, merkezde ve kırsalda yürütülen yatırımları değerlendirdi.İl...

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, birim müdürleriyle bir araya gelerek, merkezde ve kırsalda yürütülen yatırımları değerlendirdi.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Encümen Toplantı Salonu'nda, Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal ve birim müdürleri katıldı. İlgili müdürlerden tek tek bilgi alan Kaya, İl Özel İdaresinde görev yapan tüm personellerin ekip ruhu içerisinde takım çalışması sergilediğini vurgulayarak, bu toplantılarla tüm birimlerin yatırımlarının tamamı hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti. Kaya, "İdaremiz, Sivas'ın kırsalına hakim ve ciddi anlamda hizmet üreten bir kurumdur. Geniş bir coğrafyada hizmet vermek, teknik ve idari anlamda profesyonel olmamızı gerektiriyor. İdaremiz, bütçe imkanları doğrultusunda ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak her yıl daha fazla yatırım yapmayı hedeflemektedir." ifadelerini kullandı.Toplantıda, birim müdürleri çalışmaları hakkında sunum yaptı.
SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, birim müdürleriyle bir araya gelerek, merkezde ve kırsalda yürütülen yatırımları değerlendirdi.İl...

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, birim müdürleriyle bir araya gelerek, merkezde ve kırsalda yürütülen yatırımları değerlendirdi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Encümen Toplantı Salonu'nda, Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal ve birim müdürleri katıldı.

İlgili müdürlerden tek tek bilgi alan Kaya, İl Özel İdaresinde görev yapan tüm personellerin ekip ruhu içerisinde takım çalışması sergilediğini vurgulayarak, bu toplantılarla tüm birimlerin yatırımlarının tamamı hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti.

Kaya, "İdaremiz, Sivas'ın kırsalına hakim ve ciddi anlamda hizmet üreten bir kurumdur. Geniş bir coğrafyada hizmet vermek, teknik ve idari anlamda profesyonel olmamızı gerektiriyor. İdaremiz, bütçe imkanları doğrultusunda ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak her yıl daha fazla yatırım yapmayı hedeflemektedir." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, birim müdürleri çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.