pendik escort bayan
ak

Sivas İl Özel İdaresi Yaz Sezonunu Açtı

04.05.2017 - 23:18, Güncelleme: 04.05.2017 - 23:18
 

Sivas İl Özel İdaresi Yaz Sezonunu Açtı

Sivas İl Özel İdaresi kırsal alt yapı ve diğer yatırımlar kapsamında 2017 yılı yaz sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Sivas İl Özel İdaresi kırsal alt yapı ve diğer yatırımlar kapsamında 2017 yılı yaz sezonu açılışını gerçekleştirdi. Programa Vali Davut Gül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sinan Şen, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran, İl Genel Meclisi Başkanvekili Ferhat Ünsal, kaymakamlar, ilçe özel idare müdürleri, muhtarlar ve diğer davetliler katıldı.Programda konuşan Vali Gül, kurumların görünen yüzleri ve görünmeyen yüzlerinin olduğunu belirterek, "Sivas İl Özel İdaresi; görünenden çok görünmeyen işleri yapmakta. Sivas'ta taş üstüne taş konulan bir çalışmada mutlaka Sivas İl Özel İdaresi'nin katkısı var. Hem kendi bütçesi hem de diğer bakanlıkların ödenekleri ile işleri takip ediyor. Sivas İl Özel İdaresi'nin çalışmaları hiç bitmiyor." dedi.Sivas İl Özel İdaresi'nin ülkemizde ki en büyük il özel idarelerden biri olduğunu belirten Gül, "İftiharla söylüyorum. Sivas İl Özel İdaresi diğer illere göre makine, personel ve yaptığı çalışmalarla önde olan bir kurum. Bu yıl içme suyuyla ilgili; sorunu tamamen ortadan kaldırmak istiyoruz. Sivas Türkiye'nin ikinci büyük coğrafyasına sahip. Birçok Avrupa ülkesinden daha büyüğüz. Zor bir coğrafya. Mezraları ve diğer yerleşimler sayıldığında 2 binin üzerinde yerleşim yeri var. Nüfusu büyük ya da küçük olsun hepsinin hizmet talebi var. Geçen yıl 450 bin metrekare parke taşı döşendi. Bu yıl da yüzde 10 artırarak köylerimize 1 milyon metrekare parke vereceğiz. Tüm su depolarını elden geçireceğiz. Köylerimizi sıcak asfalta kavuşacak. İlk defa 58 köye halı saha yapıyoruz. Halı saha yapamadığımız 258 köye de oyun grubu yapacağız önümüzdeki yıl." şeklinde konuştu.  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ise, 2017 yılının ilk dört ayını en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, planlanan projeleri hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.Kaya, Sivas'ı şantiye alanına çevireceklerini belirterek, "Sivas kovan bizler arı. Dolu dolu hizmetler üretmek için çalışacağız. İl genelinde 8 bin kilometre yol ağına hizmet götürmek için canla başla çalışacağız. Bir taraftan da içme suyu depolarını onaracağız. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı su teminini sağlamak. Su sayaçlarını takmaya devam edeceğiz." diye konuştu. İl Genel Meclisi Başkanvekili Ferhat Ünsal ise kazandan ve beladan uzak bir sezon diledi.Konuşmaların ardından tören; kurban kesimi, araçların incelenmesi, asfalt yapımının gösterilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. - SİVAS
Sivas İl Özel İdaresi kırsal alt yapı ve diğer yatırımlar kapsamında 2017 yılı yaz sezonu açılışını gerçekleştirdi.
Sivas İl Özel İdaresi kırsal alt yapı ve diğer yatırımlar kapsamında 2017 yılı yaz sezonu açılışını gerçekleştirdi.
 
Programa Vali Davut Gül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sinan Şen, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran, İl Genel Meclisi Başkanvekili Ferhat Ünsal, kaymakamlar, ilçe özel idare müdürleri, muhtarlar ve diğer davetliler katıldı.

Programda konuşan Vali Gül, kurumların görünen yüzleri ve görünmeyen yüzlerinin olduğunu belirterek, "Sivas İl Özel İdaresi; görünenden çok görünmeyen işleri yapmakta. Sivas'ta taş üstüne taş konulan bir çalışmada mutlaka Sivas İl Özel İdaresi'nin katkısı var. Hem kendi bütçesi hem de diğer bakanlıkların ödenekleri ile işleri takip ediyor. Sivas İl Özel İdaresi'nin çalışmaları hiç bitmiyor." dedi.

Sivas İl Özel İdaresi'nin ülkemizde ki en büyük il özel idarelerden biri olduğunu belirten Gül, "İftiharla söylüyorum. Sivas İl Özel İdaresi diğer illere göre makine, personel ve yaptığı çalışmalarla önde olan bir kurum. Bu yıl içme suyuyla ilgili; sorunu tamamen ortadan kaldırmak istiyoruz. Sivas Türkiye'nin ikinci büyük coğrafyasına sahip. Birçok Avrupa ülkesinden daha büyüğüz. Zor bir coğrafya. Mezraları ve diğer yerleşimler sayıldığında 2 binin üzerinde yerleşim yeri var. Nüfusu büyük ya da küçük olsun hepsinin hizmet talebi var. Geçen yıl 450 bin metrekare parke taşı döşendi. Bu yıl da yüzde 10 artırarak köylerimize 1 milyon metrekare parke vereceğiz. Tüm su depolarını elden geçireceğiz. Köylerimizi sıcak asfalta kavuşacak. İlk defa 58 köye halı saha yapıyoruz. Halı saha yapamadığımız 258 köye de oyun grubu yapacağız önümüzdeki yıl." şeklinde konuştu. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ise, 2017 yılının ilk dört ayını en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, planlanan projeleri hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.

Kaya, Sivas'ı şantiye alanına çevireceklerini belirterek, "Sivas kovan bizler arı. Dolu dolu hizmetler üretmek için çalışacağız. İl genelinde 8 bin kilometre yol ağına hizmet götürmek için canla başla çalışacağız. Bir taraftan da içme suyu depolarını onaracağız. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı su teminini sağlamak. Su sayaçlarını takmaya devam edeceğiz." diye konuştu. 

İl Genel Meclisi Başkanvekili Ferhat Ünsal ise kazandan ve beladan uzak bir sezon diledi.

Konuşmaların ardından tören; kurban kesimi, araçların incelenmesi, asfalt yapımının gösterilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. - SİVAS
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.