pendik escort bayan
ak

Sivas İhh'dan Çocuklara Hediye

25.03.2017 - 20:43, Güncelleme: 25.03.2017 - 20:43
 

Sivas İhh'dan Çocuklara Hediye

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), 200 yetim çocuğu hediyelerle sevindirdi. Sivas İHH tarafından düzenlenen Yetim...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), 200 yetim çocuğu hediyelerle sevindirdi. Sivas İHH tarafından düzenlenen Yetim Dayanışma Günü etkinliği, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'in katılımıyla yapıldı. Bilgin, programda yaptığı konuşmada, yetimleri korumak ve gözetmenin görevleri olduğunu söyledi.İHH'nin dünyanın 135 ülkesinde farklı alanlarda mazlumlara, düşkünlere ve yetimlere yardım elini uzattığını aktaran Bilgin, "Bu toplantının amacı da yetime sahip çıkılması noktasında bir farkındalık oluşturmaktadır. Bu noktada İHH ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının yaptığı bu anlamlı etkinlikler destekleyeceğiz ve desteklemek de zorundayız." diye konuştu.Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Sivas Belediyesi olarak özellikle yetimler konusunda çok hassas. Yetimler konusundaki bizden istenen tüm talepler yerine getirilecektir. Hiçbir talepleri geri çevrilmeyecektir, şu ana kadar geri çevrilmediği gibi." ifadelerini kullandı.AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise yetime yardım etmenin bir farzı yerine getirmek olduğunu belirterek, şunları kaydeti:"Yetim bizim kültürümüzde çok önemli bir kavramdır. Yetimi her zaman kendi evladımızdan ileri tutup onların geleceğini hazırlamakla mükellefiz. AK Parti iktidarı olarak 15 yıldır sürekli yetimlerle beraberiz, onlar için birçok proje ve program yaptık. İHH'da bu anlamda çalışmalar yapıyor. Onun için bu programı düzenleyenleri kutluyorum."Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından 200 yetim çocuğa hediyeleri dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), 200 yetim çocuğu hediyelerle sevindirdi. Sivas İHH tarafından düzenlenen Yetim...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), 200 yetim çocuğu hediyelerle sevindirdi.

Sivas İHH tarafından düzenlenen Yetim Dayanışma Günü etkinliği, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'in katılımıyla yapıldı.

Bilgin, programda yaptığı konuşmada, yetimleri korumak ve gözetmenin görevleri olduğunu söyledi.

İHH'nin dünyanın 135 ülkesinde farklı alanlarda mazlumlara, düşkünlere ve yetimlere yardım elini uzattığını aktaran Bilgin, "Bu toplantının amacı da yetime sahip çıkılması noktasında bir farkındalık oluşturmaktadır. Bu noktada İHH ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının yaptığı bu anlamlı etkinlikler destekleyeceğiz ve desteklemek de zorundayız." diye konuştu.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Sivas Belediyesi olarak özellikle yetimler konusunda çok hassas. Yetimler konusundaki bizden istenen tüm talepler yerine getirilecektir. Hiçbir talepleri geri çevrilmeyecektir, şu ana kadar geri çevrilmediği gibi." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise yetime yardım etmenin bir farzı yerine getirmek olduğunu belirterek, şunları kaydeti:

"Yetim bizim kültürümüzde çok önemli bir kavramdır. Yetimi her zaman kendi evladımızdan ileri tutup onların geleceğini hazırlamakla mükellefiz. AK Parti iktidarı olarak 15 yıldır sürekli yetimlerle beraberiz, onlar için birçok proje ve program yaptık. İHH'da bu anlamda çalışmalar yapıyor. Onun için bu programı düzenleyenleri kutluyorum."

Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından 200 yetim çocuğa hediyeleri dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.