pendik escort bayan
ak

Sivas Hizmet Vakfı 15. Mali Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

14.10.2017 - 19:08, Güncelleme: 14.10.2017 - 19:08
 

Sivas Hizmet Vakfı 15. Mali Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

1987 yılından beri sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda faaliyetlerine devam eden Sivas Hizmet Vakfı 15.Mali Genel Kurul toplantısı mütevvelli heyetinin katılımıyla İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

1987 yılından beri sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda faaliyetlerine devam eden Sivas Hizmet Vakfı 15.Mali Genel Kurul toplantısı mütevvelli heyetinin katılımıyla İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.Vali Davut Gül’ün yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü ve “Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor” sloganıyla lisans öğrencilerine yönelik başlatılan burs kampanyasıyla adından sıkça söz ettiren Sivas Hizmet Vakfı, yaptığı 15. Mali Genel Kurul toplantısıyla faaliyetlerini değerlendirdi.Avukat Naci Muslu’nun divan başkanlığında başlayan toplantıda konuşan Vali Davut Gül; “Sivas hizmet vakfı otuz yıllık geçmişi boyunca Sivas’a birçok hizmeti yapan, birçok katkısı olan Sivil toplum kuruluşu ve ilimizin en önemli değerlerinden birisi. Özellikle burs kampanyamızda yönetim kurulumuzun yanı sıra mütevelli heyetimizin önemli katkıları oldu. Belediye, Rektörlük, Esnaf Odaları, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat odası gibi birçok kurum, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin desteğiyle herkesin bir ucundan tutmasıyla bu projemiz hayata geçti.” dedi. Mütevelli heyetinin aktif katılımıyla vakıf çalışmalarının ve mali kaynakların daha artacağını belirten Vali Gül; “Yüz kişilik mütevelli heyetinde ben dahil olmak üzere yararlı olabildiğimiz, katkı sunabildiğimiz süreye kadar bulunmalıyız. Sivas Hizmet Vakfının 1 liralık bile gelir kaynağı yok. Mütevelli heyetimizin bireysel, kurumsal ve sosyal çevresinin sağladığı bütün imkanlar vakfımızın gelir kaynağıdır. Bunu ne kadar fazla bir araya getirip Sivas’ımızın lehine kullanabilirsek bu memlekete o kadar faydalı oluruz.” şeklinde konuştu.Hayat Ağacı Dergisi yeni sayılarının çıkmaya devam edeceğini kaydeden Vali Gül, Burs kampanyasının ise daha kurumsallaşması gerektiğini sözlerine ekleyerek İstanbul ve Ankara’da düzenlenen Sivas tanıtım Günleri etkinlikleri gibi faaliyetlerde de daha da etkin görev alınacağını söyledi.Toplantı, Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş tarafından 2016 yılı Mali hesaplarının sunulması, gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından sona erdi. - SİVAS
1987 yılından beri sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda faaliyetlerine devam eden Sivas Hizmet Vakfı 15.Mali Genel Kurul toplantısı mütevvelli heyetinin katılımıyla İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
1987 yılından beri sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda faaliyetlerine devam eden Sivas Hizmet Vakfı 15.Mali Genel Kurul toplantısı mütevvelli heyetinin katılımıyla İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Davut Gül’ün yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü ve “Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor” sloganıyla lisans öğrencilerine yönelik başlatılan burs kampanyasıyla adından sıkça söz ettiren Sivas Hizmet Vakfı, yaptığı 15. Mali Genel Kurul toplantısıyla faaliyetlerini değerlendirdi.

Avukat Naci Muslu’nun divan başkanlığında başlayan toplantıda konuşan Vali Davut Gül; “Sivas hizmet vakfı otuz yıllık geçmişi boyunca Sivas’a birçok hizmeti yapan, birçok katkısı olan Sivil toplum kuruluşu ve ilimizin en önemli değerlerinden birisi. Özellikle burs kampanyamızda yönetim kurulumuzun yanı sıra mütevelli heyetimizin önemli katkıları oldu. Belediye, Rektörlük, Esnaf Odaları, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat odası gibi birçok kurum, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin desteğiyle herkesin bir ucundan tutmasıyla bu projemiz hayata geçti.” dedi.
 Mütevelli heyetinin aktif katılımıyla vakıf çalışmalarının ve mali kaynakların daha artacağını belirten Vali Gül; “Yüz kişilik mütevelli heyetinde ben dahil olmak üzere yararlı olabildiğimiz, katkı sunabildiğimiz süreye kadar bulunmalıyız. Sivas Hizmet Vakfının 1 liralık bile gelir kaynağı yok. Mütevelli heyetimizin bireysel, kurumsal ve sosyal çevresinin sağladığı bütün imkanlar vakfımızın gelir kaynağıdır. Bunu ne kadar fazla bir araya getirip Sivas’ımızın lehine kullanabilirsek bu memlekete o kadar faydalı oluruz.” şeklinde konuştu.

Hayat Ağacı Dergisi yeni sayılarının çıkmaya devam edeceğini kaydeden Vali Gül, Burs kampanyasının ise daha kurumsallaşması gerektiğini sözlerine ekleyerek İstanbul ve Ankara’da düzenlenen Sivas tanıtım Günleri etkinlikleri gibi faaliyetlerde de daha da etkin görev alınacağını söyledi.

Toplantı, Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş tarafından 2016 yılı Mali hesaplarının sunulması, gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından sona erdi. - SİVAS
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.