pendik escort bayan
ak

Sivas Heyetinden Gül'e Taziye Ziyareti

12.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 12.05.2017 - 15:13
 

Sivas Heyetinden Gül'e Taziye Ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindeki heyet, babası Ahmet Hamdi Gül’ü kaybeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindeki heyet, babası Ahmet Hamdi Gül’ü kaybeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.Sivas Ticaret Borsasından yapılan açıklamaya göre, Gül, Kayseri'de babasının oturduğu apartmanın bahçesine kurulan taziye çadırında Sivas heyetini kabul etti. Gerçekleştirilen taziye ziyaretinde Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu yer aldı. Heyet, Gül'e taziyelerini ve başsağlığı dileklerini iletti.Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından Gül, Sivas heyetini uğurladı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindeki heyet, babası Ahmet Hamdi Gül’ü kaybeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindeki heyet, babası Ahmet Hamdi Gül’ü kaybeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.

Sivas Ticaret Borsasından yapılan açıklamaya göre, Gül, Kayseri'de babasının oturduğu apartmanın bahçesine kurulan taziye çadırında Sivas heyetini kabul etti.

Gerçekleştirilen taziye ziyaretinde Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu yer aldı. Heyet, Gül'e taziyelerini ve başsağlığı dileklerini iletti.

Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından Gül, Sivas heyetini uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.