pendik escort bayan
ak

"Sivas Gençleriyle Buluşuyor" Projesi

23.11.2017 - 16:38, Güncelleme: 23.11.2017 - 16:38
 

"Sivas Gençleriyle Buluşuyor" Projesi

SİVAS (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında yürütülen "Sivas Gençleriyle Buluşuyor" Projesi Hafik ilçesinde öğrencilerle buluştu....

SİVAS (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında yürütülen "Sivas Gençleriyle Buluşuyor" Projesi Hafik ilçesinde öğrencilerle buluştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Hafik Gençlik Merkezi tarafından Şehit Adem Çelik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sivas Farabi Gençlik Merkezi öğretmen ve antrenörleri gözetiminde yapılan okçuluk, satranç, mini golf, model uçak, dart, mangala ve matrak aktiviteleri ile öğrenciler eğlendi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sportif faaliyetlerde kısıtlı şartlarda öğretim gören öğrencilerimizi bir nebze olsun kısa tanımlarla bu faaliyetlere katmak istiyoruz. Bu sayede bazı öğrencilerimiz bazı faaliyetleri ilk kez yapma imkanı bulmuş oldu. Bu programlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
SİVAS (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında yürütülen "Sivas Gençleriyle Buluşuyor" Projesi Hafik ilçesinde öğrencilerle buluştu....

SİVAS (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında yürütülen "Sivas Gençleriyle Buluşuyor" Projesi Hafik ilçesinde öğrencilerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Hafik Gençlik Merkezi tarafından Şehit Adem Çelik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sivas Farabi Gençlik Merkezi öğretmen ve antrenörleri gözetiminde yapılan okçuluk, satranç, mini golf, model uçak, dart, mangala ve matrak aktiviteleri ile öğrenciler eğlendi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sportif faaliyetlerde kısıtlı şartlarda öğretim gören öğrencilerimizi bir nebze olsun kısa tanımlarla bu faaliyetlere katmak istiyoruz. Bu sayede bazı öğrencilerimiz bazı faaliyetleri ilk kez yapma imkanı bulmuş oldu. Bu programlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.