pendik escort bayan
ak

Sivas Esnafı Sandık Başına Gitti

21.01.2018 - 15:58, Güncelleme: 21.01.2018 - 15:58
 

Sivas Esnafı Sandık Başına Gitti

SİVAS (AA) - Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seyfettin Soysal Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulun...

SİVAS (AA) - Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seyfettin Soysal Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) üyesi Ömer Şeker yaptı. Görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren SESOB ilçe başkanı Hüseyin Himmetoğlu, "Her zaman esnaflara hizmet etmeye ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim." dedi.Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hüseyin Himmetoğlu güven tazeledi.
SİVAS (AA) - Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seyfettin Soysal Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulun...

SİVAS (AA) - Şarkışla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Seyfettin Soysal Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) üyesi Ömer Şeker yaptı.

Görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren SESOB ilçe başkanı Hüseyin Himmetoğlu, "Her zaman esnaflara hizmet etmeye ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim." dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hüseyin Himmetoğlu güven tazeledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.