pendik escort bayan
ak

Sivas- Erzincan Karayolu, 2 Gündür Kapalı

07.01.2015 - 14:00, Güncelleme: 07.01.2015 - 14:00
 

Sivas- Erzincan Karayolu, 2 Gündür Kapalı

Sivas'ta dün sabahtan itibaren etkisini artırdan kar yağışı ve tipi, ulaşımı büyük ölçüde aksattı.

Sivas'ta dün sabahtan itibaren etkisini artırdan kar yağışı ve tipi, ulaşımı büyük ölçüde aksattı. Dün Sabah kapanan Sivas- Erzincan karayolu, tipinin devam etmesi nedeniyle açılamadı. Bu yöne giden yüzlerce araç, dinlenme tesislerinde bekletiliyor.   Sivas'ta dünden itibaren etkisini giderek artıran kar yağışı ve tipi, özellikle şehirlerarası yollarda ulaşımı felç etti. Kar yağışı ve tipi nedeni ile Sivas- Erzincan karayolu 120'nci kilometrede bulunan Kızıldağ Geçidi dünden bu yana ulaşıma açılamadı. 30 saattir kapalı olan Erzincan karayolu nedeni ile yüzlerce yüksek tonajlı araç, Zara ve İmranlı ilçelerindeki tesislerde bekletiliyor.   Trafik ekipleri Zara ilçe girişini kapatarak bu yöne giden araçların seyrine izin vermiyor. Sürücüler, polis ekiplerinin anonslarıyla uyarılıyor. Yalnızca küçük araçların İmranlı ve Zara ilçesi arasında seyrine izin veriliyor. Kızıldağ mevkisinde tipi ve fırtınanın devam etmesi nedeni ile ekiplerin çalışma yapmakta zorluk çektiği belirtildi.   Zara ilçesinde bulunan dinlenme tesislerinde bekleyen ve bir çoğu yurt dışına ürün götüren TIR sürücüleri kapalı yol neden ile mağdur olduklarını belirtti. 2 Gündür ilçede yolun açılmasını beklediklerini ifade ede TIR sürücüleri, zamanında çıkış yapamamaları halinde sıkıntı yaşayacaklarını belirterek, yollarda daha çok çalışma yapılmasını beklediklerini dile getirdi. Sivas- Hafik ve Hafik- Zara arasında da yoldaki yoğun tipi nedeni ile hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Yoldakı aşırı buzlanma nedeni ile sürücülerin dikkatli olmaları istendi. Hava sıcaklığı ise sıfırın altında 5 derece olarak ölçüldü.   921 YERLEŞİM YERİ YOLU KAPALI     Kar yağışı özellikle köy ve mezra gibi yerleşim yerlerinde de hayatla bağlantıyı kopardı. Kent genelinde 921 köy ve mezra yolu kar yağışı ve tipi nedeni ile ulaşıma kapandı. İl Özel İdare ekiplerinin, kapalı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. - Sivas
Sivas'ta dün sabahtan itibaren etkisini artırdan kar yağışı ve tipi, ulaşımı büyük ölçüde aksattı.

Sivas'ta dün sabahtan itibaren etkisini artırdan kar yağışı ve tipi, ulaşımı büyük ölçüde aksattı. Dün Sabah kapanan Sivas- Erzincan karayolu, tipinin devam etmesi nedeniyle açılamadı. Bu yöne giden yüzlerce araç, dinlenme tesislerinde bekletiliyor.

 

Sivas'ta dünden itibaren etkisini giderek artıran kar yağışı ve tipi, özellikle şehirlerarası yollarda ulaşımı felç etti. Kar yağışı ve tipi nedeni ile Sivas- Erzincan karayolu 120'nci kilometrede bulunan Kızıldağ Geçidi dünden bu yana ulaşıma açılamadı. 30 saattir kapalı olan Erzincan karayolu nedeni ile yüzlerce yüksek tonajlı araç, Zara ve İmranlı ilçelerindeki tesislerde bekletiliyor.

 

Trafik ekipleri Zara ilçe girişini kapatarak bu yöne giden araçların seyrine izin vermiyor. Sürücüler, polis ekiplerinin anonslarıyla uyarılıyor. Yalnızca küçük araçların İmranlı ve Zara ilçesi arasında seyrine izin veriliyor. Kızıldağ mevkisinde tipi ve fırtınanın devam etmesi nedeni ile ekiplerin çalışma yapmakta zorluk çektiği belirtildi.

 

Zara ilçesinde bulunan dinlenme tesislerinde bekleyen ve bir çoğu yurt dışına ürün götüren TIR sürücüleri kapalı yol neden ile mağdur olduklarını belirtti. 2 Gündür ilçede yolun açılmasını beklediklerini ifade ede TIR sürücüleri, zamanında çıkış yapamamaları halinde sıkıntı yaşayacaklarını belirterek, yollarda daha çok çalışma yapılmasını beklediklerini dile getirdi. Sivas- Hafik ve Hafik- Zara arasında da yoldaki yoğun tipi nedeni ile hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Yoldakı aşırı buzlanma nedeni ile sürücülerin dikkatli olmaları istendi. Hava sıcaklığı ise sıfırın altında 5 derece olarak ölçüldü.

 

921 YERLEŞİM YERİ YOLU KAPALI

 

 

Kar yağışı özellikle köy ve mezra gibi yerleşim yerlerinde de hayatla bağlantıyı kopardı. Kent genelinde 921 köy ve mezra yolu kar yağışı ve tipi nedeni ile ulaşıma kapandı. İl Özel İdare ekiplerinin, kapalı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.