pendik escort bayan
ak

Sivas Emniyeti'nden sahte para ve dolandırıcılık uyarısı

25.08.2017 - 20:10, Güncelleme: 25.08.2017 - 20:10
 

Sivas Emniyeti'nden sahte para ve dolandırıcılık uyarısı

Sivas İl Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı öncesinde meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı öncesinde meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşın yaptığı para alışverişlerinde şüpheli durumlarla karşılaştıklarında parayı kontrol etmeleri, sahte parayı veren kişinin eşkal, kimlik ve araç bilgilerinin tespit edilmeleri gerektiği belirtildi.Bu durumla karşılaşan vatandaşların en kısa sürede 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak güvenlik güçlerine bilgi vermeleri istendi.Yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı da uyarının yer aldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Çocuklar bayram şekeri toplamaya tanımadıkları evlere gitmemeli. Bayram tatili süresince alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve park gibi kalabalık yerlerde yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olunmalı. Yürürken çanta vücuda yakın tutulmalı, yüklü miktarda para taşınmamalı. Alışveriş yapılan sırada yanınızdaki değerli eşyalar sık sık kontrol edilmeli ve alışverişler banka kartlarından yapılmaya çalışılmalı. Özellikle dini günlerde vatandaşların duygularını istismar eden dilencilere inanılmamalı. Yoğun bayram trafiğinde sürücüler uykusuz direksiyon başına geçmemeli, trafik sıkışıklığının yaşandığı bölgelerde sabırlı olunmalı, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalı, emniyet kemerini takarak yolculuk yapmalı ve bütün kurallara uyulmalı."
Sivas İl Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı öncesinde meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı öncesinde meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşın yaptığı para alışverişlerinde şüpheli durumlarla karşılaştıklarında parayı kontrol etmeleri, sahte parayı veren kişinin eşkal, kimlik ve araç bilgilerinin tespit edilmeleri gerektiği belirtildi.

Bu durumla karşılaşan vatandaşların en kısa sürede 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak güvenlik güçlerine bilgi vermeleri istendi.

Yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı da uyarının yer aldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çocuklar bayram şekeri toplamaya tanımadıkları evlere gitmemeli. Bayram tatili süresince alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve park gibi kalabalık yerlerde yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olunmalı. Yürürken çanta vücuda yakın tutulmalı, yüklü miktarda para taşınmamalı. Alışveriş yapılan sırada yanınızdaki değerli eşyalar sık sık kontrol edilmeli ve alışverişler banka kartlarından yapılmaya çalışılmalı. Özellikle dini günlerde vatandaşların duygularını istismar eden dilencilere inanılmamalı. Yoğun bayram trafiğinde sürücüler uykusuz direksiyon başına geçmemeli, trafik sıkışıklığının yaşandığı bölgelerde sabırlı olunmalı, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalı, emniyet kemerini takarak yolculuk yapmalı ve bütün kurallara uyulmalı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.