pendik escort bayan
ak

Sivas Emniyetinden Öğrenci Servis Araçlarına Denetim

Kültür-Sanat 08.11.2013 - 15:42, Güncelleme: 08.11.2013 - 15:42
 

Sivas Emniyetinden Öğrenci Servis Araçlarına Denetim

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü öğrenci servis araçlarına yaptığı denetimde 4 servis aracını trafikten men ederken, 26 servis aracına idari para cezası uyguladı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “ Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın evlerinden okullarına, okullarından evlerine taşınmakla sorumlu olan araç sürücülerinin kılık kıyafetleri, hal ve hareketleri, konuşmaları, araç kullanma ve trafik kurallarına uyma alışkanlıkları çocuklarımız tarafından izlenmekte ve örnek alınmaktadır. Okul servis araç sürücülerinin asıl görevi çocuklarımızı okullarına ve evlerine güvenli şekilde götürüp getirmek olsa da, onlara her bakımdan giyim, kuşam, tutum ve davranışlarıyla da örnek olmalıdırlar” denildi. Açıklamada, 9 ayrı suçtan servis şoförlerine ceza uygulandığını belirtildi. 26 servis aracına idari para cezası uygulanırken, 4 servis aracının trafikten men edildiği ifade edildi. sivas haberi
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü öğrenci servis araçlarına yaptığı denetimde 4 servis aracını trafikten men ederken, 26 servis aracına idari para cezası uyguladı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “ Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın evlerinden okullarına, okullarından evlerine taşınmakla sorumlu olan araç sürücülerinin kılık kıyafetleri, hal ve hareketleri, konuşmaları, araç kullanma ve trafik kurallarına uyma alışkanlıkları çocuklarımız tarafından izlenmekte ve örnek alınmaktadır. Okul servis araç sürücülerinin asıl görevi çocuklarımızı okullarına ve evlerine güvenli şekilde götürüp getirmek olsa da, onlara her bakımdan giyim, kuşam, tutum ve davranışlarıyla da örnek olmalıdırlar” denildi.


Açıklamada, 9 ayrı suçtan servis şoförlerine ceza uygulandığını belirtildi. 26 servis aracına idari para cezası uygulanırken, 4 servis aracının trafikten men edildiği ifade edildi. sivas haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.