pendik escort bayan
ak

Sivas Eğitim” dergisi yayın hayatına başladı

Kültür-Sanat 06.06.2016 - 17:21, Güncelleme: 06.06.2016 - 17:21
 

Sivas Eğitim” dergisi yayın hayatına başladı

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, yeni yayın organı “Sivas Eğitim” dergisinin ilk sayısı çıktı.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, yeni yayın organı “Sivas Eğitim” dergisinin  ilk sayısı çıktı. Eğitim alanındaki çalışmalar, proje ve başarıların yer aldığı “Sivas Eğitim” dergisi, Sultan Şehir Sivas’ın eğitim tarihine de ışık tutuyor. Eğitim-Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nde Sivas’a Türkiye Birinciliğini getiren “Eğitimde Sivasi Hareketi” projesi ana tema ve kapak tasarımı ile yayın hayatına merhaba diyen “Sivas Eğitim”, “2016 Kadı Burhaneddin Yılı”, “Sivas Yazarları ile Buluşuyor”, “Onlar da Buradaydı”, “Sivas Eğitim Tarihine Genel Bakış”,  “AB ve SODES Projeleri”, “Eğitim Yatırımları” gibi birçok konu ve zengin içeriğiyle Milli Eğitim Müdürlüğünün dışa açılan penceresi oldu. Mayıs sayısı  ile yayın hayatına başlayan “Sivas Eğitim” dergisinin  hayırlı olmasını dileyen Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, “Dergimiz ile hem çalışmalarımızı paylaşmayı, hem de eğitim camiamızla aramızda sağlam bir köprü kurmayı amaçlıyoruz. Dergimizin, hazırlanmasında emeği geçen tüm personelimize, yayın kuruluna, yazı, fotoğraf, bilgi ve dokümanlarıyla katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. - SİVAS
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, yeni yayın organı “Sivas Eğitim” dergisinin ilk sayısı çıktı.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, yeni yayın organı “Sivas Eğitim” dergisinin  ilk sayısı çıktı.

 

Eğitim alanındaki çalışmalar, proje ve başarıların yer aldığı “Sivas Eğitim” dergisi, Sultan Şehir Sivas’ın eğitim tarihine de ışık tutuyor. Eğitim-Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nde Sivas’a Türkiye Birinciliğini getiren “Eğitimde Sivasi Hareketi” projesi ana tema ve kapak tasarımı ile yayın hayatına merhaba diyen “Sivas Eğitim”, “2016 Kadı Burhaneddin Yılı”, “Sivas Yazarları ile Buluşuyor”, “Onlar da Buradaydı”, “Sivas Eğitim Tarihine Genel Bakış”,  “AB ve SODES Projeleri”, “Eğitim Yatırımları” gibi birçok konu ve zengin içeriğiyle Milli Eğitim Müdürlüğünün dışa açılan penceresi oldu.

 

Mayıs sayısı  ile yayın hayatına başlayan “Sivas Eğitim” dergisinin  hayırlı olmasını dileyen Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, “Dergimiz ile hem çalışmalarımızı paylaşmayı, hem de eğitim camiamızla aramızda sağlam bir köprü kurmayı amaçlıyoruz. Dergimizin, hazırlanmasında emeği geçen tüm personelimize, yayın kuruluna, yazı, fotoğraf, bilgi ve dokümanlarıyla katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.